Aktuális

Laky Zsuzsi nagy bajban volt!

Európa szépe lebukott: nem volt mit tálalnia sztárvendégeinek, így főzés helyett inkább ételt rendelt. Nem csoda, ha Laky Zsuzsit a "Hal a tortán" valóságshow résztvevői csalással vádolták.

A különleges szépségű modell nagyon igyekezett, igazán egzotikus étellel kívánta várni a TV2 sztárvendégeit. A gond ott kezdődött, hogy Laky Zsuzsi a készülődés közben megsajnálta a hozzávalókat, így tengeri élőlények helyett éttermi vacsorát szolgált fel.

Zsuzsi nagyon készült a vendégjáró valóságshow-ra, már napokkal előtte különféle ételekkel álmodott. Homárt szeretett volna főzni, azonban megsajnálta az állatokat, és egy kád vízbe rakta őket – persze a homárok nem igazán kedvelik az édesvizet, ezért akár meg is főzhette volna őket, így is, úgy is elpusztultak.

A modell továbbra is ragaszkodott a tengeri ételekhez: előételként kagylót készített párolt zöldséggel. Az állatvédő szépség hamar feladta a szakácskodást. Fakanál helyett telefont ragadott, és egy közeli étterem telefonszámát tárcsázta, majd rendelt.

Az idő rohant, az ételek pedig nem készültek, Zsuzsi bajban volt. Nem tudott mit tenni, megrendelte a vacsorát, amelyre bizony nem keveset kellett várni. Amíg várakoztak, bundás kenyeret szeretett volna sütni az éhes vendégeknek, de a fiúk előbb kaptak az alkalmon, és elkészítették maguknak, majd leültek tévézni.

Megérkezett a vacsora, Marjai Judit pedig – Zsuzsi szövetségeseként – segített kipakolni a bedobozolt ételeket a tányérokra. A modell szerette volna elhitetni a fiúkkal, hogy bizony ezt ő főzte, de pechjére a divatguru, Herczeg Zoli megtalálta a kádban az elpusztult homárokat, és az asztalra dobta őket – így lebukott a modell: csalt!

– Többet vártam Zsuzsitól, bosszantó volt, hogy órákat kellett várni a vacsorára. Nem értettem a logikáját sem, hogy minek vette meg a homárokat, ha sajnálta beledobni a vízbe. Erre nem gondolt előtte? Másrészt pedig így is elpusztultak, hiszen tengervizet nem tudott odavarázsolni – mondta Zoli. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top