Aktuális

Horváth Éva férjhez mehet!

Horváth Éva igyekezett mindenkinek a kedvére tenni, amikor a menüsort összeállította, annak ellenére, hogy ő maga nem eszik cukrot, lisztet, krumplit és rizst. Szőke András azzal hálálta meg a finom vacsorát, hogy megfürdött a szépségkirálynő kádjában.

A Vacsoracsata sztárvendégei egy Barbie baba rezidenciát vártak Horváth Éva minimalista stílusú lakása helyett. Azt hitték, a tűsarkúban topogó szépségkirálynő egy rózsaszín, csilli-villi palotában él, és nem egy harmonikus, meleg színvilágú otthonban.

A Cool TV műsorvezetője elhatározta, hogy ha nem is a főztjével, de a külsejével mindenkit levesz a lábáról, így tökéletes sminkben és egy bombasztikus ruhában nyitott ajtót vendégeinek. Terve sikerült, mert miután a fiúk megpillantották Éva csinos lábát, úgy elolvadtak, hogy még a zsíros kenyérre is azt mondták volna, ez egy igazi gasztronómiai remekmű.

– Nem esem kétségbe, ha valamit el kell készítenem. Amikor csajbuli van nálam, akkor is igyekszem mindenkinek a kedvére tenni. Ezt nagyon fontosnak tartom. A Vacsoracsata során is szem előtt tartottam, hogy mindenki jól érezze magát. Nagyszerű társaság jött össze, és nem az volt a cél, hogy kritizáljuk egymást, hanem hogy jókat együnk és nagyokat nevessünk – mesélte a Reggeliben.

Éva welcome drinkként felszolgált saját készítésű koktélja mindenkinek ízlett, éppúgy, mint az előétele (sajtfondü). A főételként szervírozott Wellington-bélszín is remek választás volt Éva részéről, mivel olyan finomra sütötte, hogy a Fókusz műsorvezetője, Marsi Anikó mind a tíz ujját megnyalta utána. A desszertre azonban senki sem figyelt, csak pikk-pakk megették, mivel az örök mókamester megint alakított.

„Várjatok meg, csak kimegyek a mosdóba!” felkiáltással Szőke András bement Éva fürdőszobájába, levette a ruháit, teleengedte a kádat vízzel, és elkezdett fürdeni.

Először senkinek sem tűnt fel, hogy nincs ott a tréfamester, de miután már a folyosón is állt a víz, a házigazda benézett a fürdőbe. Mikor meglátta, hogy egy kicsi, szőrös ember fekszik a kádjában, jajveszékelve kiabált a többieknek, akik csapot-papot és a desszertet otthagyva rohantak a fürdőszobába.

– Zseniálisat alakított, főleg nálam. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy teljesen meztelenül bent fekszik a fürdőkádamban – mesélte nevetve Éva a Reggeli című műsorban.

A vizes kaland ellenére az este mégis jól zárult, és Anikó közölte Évával: olyan jól főz, hogy már férjhez mehet. (Netbulvar.hu, fotók: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top