Aktuális

Kisó újra csúcsformában!

A VIVA csinos műsorvezetője a korábbi években mindig tavasszal kapott a fejéhez, hogy hamarosan itt a nyár, a fürdődresszek és a lenge ruhák évszaka. Kisó a "Tőled szép!" kampány szóvivőjeként az idén előrelátó volt.

Kis Orsi, azaz Kisó újévi fogadalma szerint már januárban belekezdett a testformálásba, heti három óra és egy személyi edző szakmai segítsége csodákat művelt. Az eredmény magáért beszél: mínusz hat kiló – ezzel Kisó ismét visszanyerte műkorcsolyás versenysúlyát. A sport mellett természetesen a táplálkozásra is odafigyelt.

– A nassolást teljesen beszüntettem, ez volt a legnehezebb. A többi a szokásos, sok gyümölcs, folyadék, natúr hús… – meséli a VIVA mandulaszemű műsorvezetője.

Ahogy láthatjuk, Kisó gyönyörűen áll elébe a nyárnak, és a „Tőled szép!” elnevezésű kampánynak, amelynek a szóvivője lett. „Nem szimpatizálok a műnőkkel és az indokolatlan plasztikai műtétekkel… Végre van egy fórum, ahol nyíltan kampányolhatok a természetesség és a belső harmónia fontossága mellett. Törődjünk magunkkal, legyünk ápoltak, teremtsük meg magunkban és magunk körül a harmóniát, és felejtsük el a túlzásokat, a művi dolgokat. Remélem, sikerül megértetnem a fiatal lányokkal, hogy azok a fotók, amelyeket a magazinokban látnak, nem a valóság. A Photoshop ugyanis csodákra képes…”

A kampányhoz készült képeken semmilyen változtatást nem végeztek, a szokásoktól eltérően egyáltalán nem retusálták azokat. Tény, hogy nem is volt rá szükség, hiszen Kisó remek formában van, és egy deka súlyfelesleg sincs rajta. (NLC, fotók: VIVA TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top