Aktuális

Érzéki csoda klasszikusoktól

A francia bőgősök érzéki csodát ígértek, és nem kellett csalódni bennük. A hattagú L’Orchestre de Contrebasses nevű, csupa férfiból álló formáció tagjai gyönyörűnek tartják a magyar lányokat.

A rendhagyó produkció tagjai tagadják, hogy előítéleteik lennének a nőkkel szemben, sőt. A L’Orchestre de Contrebasses nevű, hat nagybőgősből álló csapat vezetője elmondta, már volt nő is a csapatban. A zenekar lényege, hogy a különleges fényhatásokkal és a hangszerek táncával szinte az összes zenei stílust életre keltik egy gigantikus performance keretében.

Christian Gentet hozzátette, korántsem gondolja, hogy hat pasas izgató látványt nyújtana önmagában, de a hangszereik talán vonzóbbá teszik őket. Mivel nő valóban nem képviselteti magát a színpadon, a zenészek a nagybőgőikkel perdülnek táncra, hiszen úgy gondolják, ennyi élvezet nekik is jár munka közben.

A francia formáció tagjai már pénteken megérkeztek a fővárosba, elmondták, hogy a magyar lányokról már sok szépet hallottak, így nagyon kíváncsiak voltak rájuk, és cseppet sem csalódtak. A srácok sok zenei stílust kedvelnek a rock and rolltól a dzsesszig, így bármit játszanak, jól érzik magukat a bőrükben.

Ez a vibráló zene egyébként nemzetközi szinten is hatalmas sikert aratott. A formáció hat virtuóz tehetségből áll, akik zeneszerzők és egyben előadóművészek is. Ezek a zenészek a hangzás és a látvány egységével hatnak a közönségre: ez a soha nem tapasztalt dupla basszus hangzás érzékivé, megnyugtatóvá és varázsossá teszi az élményt, amely során mindenki hajlandó ennek az álomvilágba vezető rögtönzött zenei repülésnek a részese lenni. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top