Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 15. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 15. számába! Audrey Tautou; Ajándék kisfüzet az EQ-ról és az IQ-ról!; Jordánia; Árnyékiskolák; Divat – esőkabát; Lázár Kati és Jordán Adél; Mikor menjek vissza dolgozni? – folytatódik a Nők Lapja-vita…

Audrey Tautou

A párizsi beszélgetés során számos érdekesség is kiderült az Amélie óta világhírnek örvendő színésznőről. Például az, hogy mindig szeretett olyan magányos hősnőket alakítani, akik a maguk erejéből boldogulnak. Akárcsak ő maga.


Értelem vagy érzelem?
Ajándék kisfüzet minden olvasónak!

Az IQ-ról és az EQ-ról a jövő héten bővebben olvashatnak.

Jordánia

Hulej Emese nemcsak a gyönyörűséges tájról mesél, de az ott élő embereket is bemutatja, közelebb hozza.

Divat

A bolondos áprilisi időjárást már márciusban átélhettük, de ki tudja, tán még szükségünk lesz ernyőre, kabátra ebben a hónapban is.

Lázár Kati és Jordán Adél

Anya és lánya. Hasonlóak és különbözőek. Színésznők és Szegő András beszélgetőtársai.

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával:
Árnyékiskolák

Hogy mit is fed ez a szó? Gondolom, azok az olvasóink, akiknek a gyerekei éppen valamilyen vizsgára, felvételire készülnek, pontosan tudják. Mert ezek a srácok különórák sokaságán vesznek részt. Ugyanis a felvételiken nem azt kérdezik, amit az iskolában tanítanak. Vagy olyan felszínesen kapják meg az ismereteket, hogy az nem elég alap a következő tudásréteghez. Vagy a gyerek nem mer kérdezni, ha nem érti a feladatot… és sorolhatnánk, soroljuk is a jövő héten, miért is kell a „rendes” közoktatás mellett egy másik oktatásban is részesülniük a diákoknak. És miért kell súlyos ezreket fizetniük a szülőknek.

 

Továbbá: Szépség; Egészség; Horoszkóp; Szeresd meg a tested!; Társkereső; Folytatódik Az öröm a tiéd 🙂 pályázat és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top