Aktuális

A tinisztárnak muszáj tanulnia

Az ifjú énekesnő a nagykoncertje után a tanulásba feledkezett. Lola életében is eljött az érettségi ideje, májusban lesznek az első vizsgái.

Addig is nagyon sokat tanul, különórákra jár, csakis ezzel foglalkozik. A nagykoncertje előtti időszakban minden idejét a próbák töltötték ki, sok pihenésre azóta sem volt lehetősége. A tanulás nagyon fontos Lola számára, hiszen szeretne minél jobb eredményeket elérni, mert a tervei között szerepel a továbbtanulás is.

Lola egyébként a többi diákhoz hasonlóan már beadta a felvételi jelentkezését több főiskolára. Az énekesnő a tanulás miatt nagyon keveset szerepel a médiában mostanában, de a vizsgái után természetesen ismét sűrűbben láthatjuk majd!

Lola kedvenc zenekarával, a napokban hazánkban koncertet adó világsztár Good Charlotte-tal találkozhatott személyesen. Aki ismeri Lolát, jól tudja, hogy a banda régóta az elsők között szerepel a hölgy listáján.

– A koncert fantasztikus volt. Már régóta szerettem volna ott lenni a koncertjükön. Örülök, hogy most lehetőségem adódott rá. Az pedig, hogy személyesen is találkozhattam velük, nagy megtiszteltetés számomra. Nagyon szimpatikusak és közvetlenek voltak a találkozáskor. Egy Good Charlotte-fannek egy ilyen fotó igazán nagy élmény jelent.

A zenekarral együtt érkezett Budapestre Paris Hilton is, akit sokan vártak a koncert helyszínére. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top