Aktuális

Elmélyült viták a Barátok köztben!

Vili bácsi nem igazán bánja, ha a háta mögött megmosolyogják, vagy ha a saját viccein csak maga nevet. Most fia, Géza viselkedésén nagyon megütközött. A Barátok közt sorozat Kertész családjának férfi tagjai talán soha többé nem állnak szóba egymással?

A Barátok közt Kertész családjában mindig zajlik az élet. Legutóbb Vilmos (Várkonyi András) csalódott hatalmasat fiában, Gézában (Németh Kristóf), mert megtudta: illegális úton jutott pénzhez.

Az óriási összeget Terike találta meg Géza ágya alatt, majd elárulta a furfangos Bartha Zsoltnak, micsoda vagyona van a Kertész fiúnak. Zsoltnak sem kellett több, meglovasította az összeget.

A kisportolt, jóképű Géza híres arról, hogy gyakran rosszban sántikál, de nincs elég sütnivalója időben kilépni a kellemetlen helyzetekből.

Gézának most pedig nem elég, hogy búcsút inthetett a millióknak, még édesapja is megorrolt rá. A fiú bevallotta Vilmosnak, hogy a pénz egy kétes gyémántbizniszből származik, ettől pedig a tisztességben megőszült apuka teljesen kikészült.

A családban most meglehetősen fagyos a hangulat, vajon ez örökre így marad? Kibékül-e valaha apa és fia, vagy Vilmos egy életre hátat fordít Gézának? És mi lesz akkor, ha a helyzet nem rendeződik, amikor Magdi anyus hazaérkezik?
Nemsokára kiderül a Barátok köztből. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top