Aktuális

Mire van szüksége a mai modern nőnek?

A mai modern nő igényes a környezetére, törődik önmagával. Folyamatosan tervez, új ötletei vannak, amelyeket szeretne megvalósítani. A mai modern nő képes arra, hogy megvalósítsa terveit, megvalósítsa önmagát. A mai modern nő eléri céljait!

Átalakítaná otthonát, amivel jobban kifejezheti saját egyéni stílusát?

Korszerűbb konyhára vagy egy gyönyörű fürdőszobára vágyik?

Még egy kis összeg hiányzik ahhoz, hogy olyan esküvője legyen, amelyről mindig is álmodott?

Szeretné kipihenni az utóbbi hónapok fáradalmait a tengerparton barátaival, családjával? Elégedetlen a külsejével, és egy szépészeti beavatkozás sokba kerül?

Vagy egyszerűen csak unja a tömegközlekedést, és úgy érzi, eljött az ideje, hogy beruházzon egy saját kisautóra?

 

Ne halogassa tovább álmai megvalósítását!

Fogjon hozzá most!

A Credigen Bank személyi kölcsöne olyan megoldásokat kínál, amelyeket Ön is megengedhet magának. Miért fizetne ki egyszerre százezreket ahhoz, hogy megvalósítsa egy régóta dédelgetett vágyát?

 

Credigen személyi kölcsönnel és havi néhány ezer forinttal könnyedén valóra válthat bármit!

 

Az alacsony havi törlesztőrészleteket könnyedén beillesztheti havi kiadásaiba, anélkül, hogy a saját vagy családi költségvetése felborulna:

 

Kölcsön összege

Futamidő

Havi törlesztőrészlet

THM

400.000 Ft

72 hónap

10.791 Ft

28,16%

600.000 Ft

72 hónap

16.187 Ft

28,16%

 

 

Ez tényleg egyszerű:

  • Nincs folyósítási és adminisztrációs díj.
  • Nincs szükség kezesre.
  • Nincs szükség ingatlanfedezetre.
  • Kényelmesen, gyorsan, egyszerűen juthat a kívánt összeghez, árfolyamkockázat nélkül.
  • Telefonon azonnal elbíráljuk hitelkérelmét, a jóváhagyást követően 2 napon belül a számláján lehet a pénz!

 

5 perc, és 48 órán belül folyósítjuk a kívánt összeget!

 

Nyerjen egy csodálatos álomhétvégét Párizsban!

Ha április 31-ig honlapunkon keresztül személyi hitelt vagy kamatmentesen* használható Credigen-hitelkártyát igényel, részt vesz a sorsoláson, ahol egy romantikus párizsi hosszú hétvégét sorsolunk ki! (Részletek: www.credigen.hu)

 

Online hiteligényléshez kérjük, kattintson ide, vagy hívja a 06-40-200-200-as telefonszámot!

 

 

A Credigen Bank a hitelbírálat jogát fenntartja, a részletes feltételeket a hatályos hirdetmény tartalmazza. Ez a hirdetés nem minősül a bank részéről nyilvános tájékoztatónak és ajánlattételnek. A teljes hiteldíjmutató meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A pontos törlesztőrészleteket bankunk a jóváhagyás napján határozza meg. A referencia-THM értéke a 41/1997. (III. 25.) Korm. rendelet szerint: 28,16% (500.000 Ft, 36 hónap, illetve 1.000.000 Ft, 60 hónap).

* Amennyiben az ügyfél a fizetési határidőig a felhasznált hitelkeret vásárlásra fordított összegét megfizeti, a bank nem számít fel hitelkamatot az adott elszámolási időszakra. (A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben az ügyfél teljes tartozását (beleértve a hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 51 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve az 51 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. (Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top