Aktuális

Angelina nehezen viseli a terhességet

A szép Angelina Jolie második terhessége nem várt bonyodalmakkal jár, mivel a színésznőnél cukorbetegséget állapítottak meg.

Angelina Jolie híres a színészek között arról, hogy jól viseli az akciófilmek forgatásával járó fájdalmakat, ám az meglepetés számára, hogy második terhessége több kellemetlenséggel jár, mint amennyit könnyen el tud viselni.

A színésznő lába állítólag annyira megduzzadt, hogy jelenleg kénytelen egy fél mérettel nagyobb cipőt hordani – és ez nem az európai méretezés szerinti apró különbség. A 32 éves Oscar-díjas színésznő – akiről még ma sem tudni biztosan, hogy tényleg hozzáment-e élettársához, Brad Pitthez – az úgynevezett terhességi diabéteszben szenved, amely a várandós nők kis százalékánál alakulhat ki a felszökő vércukorszint hatására, és bár kezelhető, mégis fennáll a kockázata a 2-es típusú tartós cukorbetegség kialakulásának. Angelina mindenben igyekszik maximálisat nyújtani, amit az is bizonyít, hogy a Wanted című izgalmas akciófilmben már korai állapotosságától függetlenül is csúcsformában láthatjuk.

A színésznőnek már négy gyermeke van, 2006 májusában Namíbiában szülte meg kislányát, Shiloh-t, és a három örökbefogadás szerencsére cseppet sem viselte meg szervezetét. Az adoptált gyerekek: a hatéves kambodzsai Maddox, a négyéves vietnami Pax és a hároméves etiópiai Zahara. Angelina soha nem titkolta, hogy szeretné bővíteni családját, legyen szó terhességről vagy újabb örökbefogadásról. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top