Aktuális

Katherine Heigl túlzásba viszi a szerelmet?

Három hónap telt el az esküvője óta, a Grace klinika szereplője, Katherine Heigl azonban még mindig a friss házasok boldogságában úszik. A színésznő nem tudja abbahagyni zenész férje, Josh Kelley dicsőítését.

Tavaly decemberben házasodott a Grace klinika egyik legnagyobb sztárja, Katherine Heigl. A színésznő és párja, Josh Kelley azóta is turbékolnak. A nagy boldogságukat látva többen is felvetették már, hogy Katherine nem viszi-e túlzásba érzelmei kimutatását.

– Ő az, akit kerestem, és akire szükségem volt, hogy az életem része legyen. Annyira jó, hogy mellettem van. Bearanyozza a mindennapjaimat, és levesz egy csomó terhet a vállamról – mondta a Grace klinika sztárja.

A 29 éves színésznő már a gyermekvállaláson töri a fejét. Úgy véli, noha még várna a babával, bolondok lennének a karrierjük építgetése miatt a kapcsolatukon lassítani. A színésznő szereti habzsolni az életet, nem mond le semmiről.

Katherine kiegyensúlyozott és boldog életet él, s habár manapság mindene megvan a rocksztár férjtől a Grace klinikán át a kasszasiker filmekig, az élete nem volt mindig ilyen nagyszerű. Amikor hétéves volt, a bátyja, Jason egy súlyos baleset következtében meghalt, leesett egy kamionról.

– Jason halála sokáig elrettentett attól, hogy boldognak érezzem magam, hisz a dolgok olyan hirtelen és váratlanul jöttek. Persze a világ változhat, és az is, hogy hogyan állsz hozzá.

Katherine Heigl, aki a pletykák ellenére mégsem távozik a kórházsorozatból, még mindig a hasonló problémák kiküszöbölésével küszködik. Nemrég úgy nyilatkozott, hogy testvére halála miatt félt, amikor jó dolgok jöttek az életében. Küzdött ellenük, de mostanában igyekszik pozitívan viszonyulni hozzájuk. – Ezzel nem lesz a szörnyűből jobb – és nem akarom elkerülni a boldogságom – mondta. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top