Aktuális

A rapperlány a bájaival nyűgözte le vendégeit

A rapper inkább szexi énjével kívánta elkápráztatni a "Hal a tortán" valóságshow vendégeit, mintsem konyhatündér énjével. Lui Padre, kihasználva az alkalmat, "áldott" csókot lehelt McDucky kivillanó keblére.

McDucky nem főzőtudományával kápráztatta el vendégeit az e heti vendégjáró valóságshow-ban – sokkal inkább melleivel nyűgözte le a kis csapat férfi tagjait.

A Hal a tortán című műsor második versenyzője Lui Padrét, a mágust teljesen levette a lábáról gömbölyded formáival, olyannyira, hogy miután hevesen megszabadította felsőruházatától, csókokkal illette a rapperlányt. Sőt a modern kor varázslója még meg is csókolta Ducky kebleit.

McDucky már a bevásárlásnál kiborult, ugyanis a köztudottan Fradi-drukker rapper mindenhol lila szatyrot kapott – pedig az nem a zöld sasok kedvence.

Ez azonban csak a kezdet volt! Duckynak a konyhában sem volt nagy szerencséje: a hűtőből kiborultak a tojások, az ételből kifelejtette a krémsajtot, majd leverte az összes poharat, amelyek apró darabokra törtek.

Menüjével enyhén szólva sem aratott nagy sikert, ám a vendégek nem az ízetlen ételek miatt bosszankodtak a leginkább: Ducky kutyájától a lakásban elviselhetetlen szag terjengett, az eb ugyanis több helyen is megjelölte lakást, így ahelyett, hogy elfogyasztották volna a túlsózott étkeket, Szűcs Judith kezdeményezésére nekiláttak kitakarítani.

A csapat férfi tagjai azonban mit sem törődtek a csillapodni nem akaró éhségükkel vagy az orrfacsaró bűzzel, őket tökéletesen kielégítette Ducky melleinek látványa. Zámbó Árpy udvarias utalgatásokkal próbált a rapperlányhoz közelebb férkőzni.

Lui Padre egyszerűen a varázserejét használta fel, hogy megérinthesse az áhított testrészeket. A mágus minden eleganciát mellőzve letépte Ducky felsőrészét, s egy hatalmas csókot nyomott a zenész bal keblére – mondván, ő „csak” egy nem mindennapi rituáléban részesítette a háziasszonyt, s megáldotta Ducky csábosan domborodó melleit.

– Jó játéknak tekintettem ezt a melláldást mindaddig, amíg Padre térdelt előttem, és távolról próbált megáldani, majd hirtelen belekapaszkodott a pólómba, és próbálta lerántani. Csak azt vettem észre, hogy sikítok, és még egy pofont is lekevertem neki – mesélte Ducky. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top