Aktuális

Patrick Dempsey illatfelhőben úszhat

Ki ne szeretné, ha a párja illatos? Főleg, ha azt az illatot egy olyan híres színész ajánlja, mint a Grace klinika című sorozat jóképű idegsebésze. Patrick Dempsey az Avon reklámarca lett.

Az új férfiillat bevezetésének népszerűsítésére a Grace klinika című sorozat egyik főszereplőjét, Patrick Dempsey-t kérte fel az Avon. A kozmetikai cég ősszel mutatja be az új parfümöt az Egyesült Államokban, a nemzetközi bevezetést jövőre tervezik.

Érdekesség, hogy nem Patrick az első a Dempsey családban, aki együttműködik az Avonnal, hiszen a színész felesége, Jillian már két éve a vállalat nemzetközi sminkmestere.

A kozmetikai cég most megállapodást kötött a népszerű hollywoodi színésszel, Patrick Dempsey-vel is. Dempsey, az itthon is kedvelt Grace klinika dr. Derek Shepherdje a vállalat egyik új férfiillatának arca lesz.

– Már korábban is szimpatikus volt számomra a cég, hiszen a feleségem közeli viszonyban áll a vállalattal. Az utóbbi időben nagyon érezhető a cég megújulása, egyre fiatalosabb az arculata. Ezt a márkanevet a világ minden részén ismerik, és nem csak a jó minőségű termékei miatt. A cég felemelkedési lehetőséget is teremt a dolgozó nőknek, és hírnevét a nők iránti elkötelezettsége is erősíti. Nagyon örülök, hogy mostantól én is a csapatot erősíthetem – mondta Patrick Dempsey.

Hollywood egyik legkeresettebb színésze 2007-ben több díjat is nyert a Grace klinika című sorozatban nyújtott alakításáért.

A televízió mellett a mozivásznon is egyre többet látható. Patrick Dempsey a színészet mellett fontos társadalmi kérdésekkel is foglalkozik. Nemrég nyitotta meg a Patrick Dempsey Központot rákbetegek számára szülővárosában, a Maine állambeli Lewistonban. Elkötelezettsége szintén összekapcsolódik az Avonnal, hiszen a vállalat élen jár az emlőrák elleni küzdelemben.

A cég női termékeit a tavaly Salma Hayeket leváltó Reese Witherspoon mutatja be, dr. Szöszi a vállalat első globális nagyköveteként is részt vesz az Avon Alapítvány programjaiban. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top