Aktuális

Justin Chambers beteg vagy drogos?

Mindeddig szó nélkül hagyta pszichiátriai osztályra kerülését a Grace klinika című sorozat sztárja. A drogozással is megvádolt ötgyermekes Justin Chambers nemrég egy közleményben ismertette betegségének tüneteit.

A sztár azért döntött úgy, hogy nyilatkozik a betegségéről, mert egy elég ijesztő cikk jelent meg róla, miszerint a Palm Springs-i nyaralása alatt folyamatosan valamilyen rejtélyes betegséggel küszködött.

Nem nagyon lehet tudni, hogy mennyi volt annak a cikknek a valóságtartalma, de szerencse, hogy Justin Chambers időben segítségért folyamodott.

A színész vádolja Britney Spearst, mert az felhívta magára és Justinra a figyelmet azáltal, hogy egy nappal később ő is bevonult ugyanarra a klinikára. Állítja, hogy ha Spears kisasszony nem vonzza oda az újságírókat, akkor csak a közeli barátai és a családtagjai tudtak volna rejtélyes betegségéről.
Az egyik amerikai magazin azonban úgy gondolja, hogy a színésznek nem csak alvási problémái vannak.

Fotókat készítettek Justinról egy szórakozóhelyen, majdnem egy hónappal azután, hogy elhagyta a kórházat. Szinte elájult a pultnál, a pincérnő azonban állítja, hogy csak alkoholmentes sört ivott. Végül is, ha csak 20 órát aludt az elmúlt időszakban, érthető, ha azt állítja, hogy csak fáradt volt. Mindenki az lenne.

Egy forrás azt állítja, hogy úgy viselkedett, mint aki bedrogozott, mintha benyugtatózta volna magát. „A szemei teljesen üvegesek voltak. Nem tudott normálisan beszélni, és összeesett, amikor el akart menni. Aztán egyszer csak teljesen kiakadt, azt ordibálta, hogy ő ötgyermekes apuka, és nagyon boldog, hagyják békén. Igazán elszomorító látvány volt.” A szemtanú azt is elmesélte a magazinnak, hogy a színész kikezdett a pincérnővel, amikor fizetni akart.

Bármi is legyen, remélhetőleg a színész nem hagyja abba a kezeléseket. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top