Aktuális

Nagy sírás volt a koncerten!

Telt ház volt Roy és Ádám jubileumi nagykoncertjén. A bulira kíváncsi volt Palcsó Tomi, Jamie Winchester, Gallusz Niki, sőt még a No Thanx is. A legmeghatóbb pillanat pedig az volt, amikor Roy duettet énekelt nyolcéves lányával, Millie-vel.

Roy és Ádám a tizedik évfordulójukat ünneplik az idén. A trió jubileumi nagykoncertjén Roy nevelt kislánya, Millie is felléphetett a zenészekkel.

A zenekartól megszokott minőségi zenével fogadta többezres közönségét a fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő Roy és Ádám Trió. Royék igazi meglepetésvendégekkel kedveskedtek rajongóiknak.

Az „ajándékozás” pedig olyan jól sikerült, hogy Roy és nevelt kislánya, Millie közös duettjét a meghatódott tömeg a könnyeit törölgetve velük együtt énekelte.

Roy és Ádám 1998 májusában tűnt fel a magyar zenei piacon. A fiúk már jó néhány éve zenéltek együtt, de tíz évvel ezelőtt robbantak be a köztudatba a Csapból is én folyok című dallal. A jubileumi nagykoncertről természetesen nem hiányozhatott ez a dal sem, de felcsendült a Trambulin, s sorban az elmúlt tíz év igazi nagy slágerei is.

A zenészek igazi meglepetésekkel készültek hű rajongóiknak. A közönség között voltak igazi Roy és Ádám-fan hírességek is, így Emilio a feleségével és az apukájával, Gallusz Niki, Némó, a No Thanx, Palcsó Tomi és kedvese, illetve a műsorvezető Kisó is.

Fellépett az együttessel minden előadóművész, aki egykor bármilyen kapcsolatban is állt Royékkal. Így a zenekar állandó dalszerzője, Szabó Leslie, Kontor Tamás, a Supernem együttes frontembere, s a Madonna-feldolgozásban közreműködő Jamie Winchester is.

A legmeghatóbb pedig Roynak és nevelt kislányának a közös produkciója volt. Millie és Roy a Feketén a hófehér című dalt adták elő.

– Természetesen az is benne volt a dalválasztásban, hogy Millie édesapja egy világhírű afroamerikai producer, így a kicsi lány félvér, a dal pedig köztudottan a rasszizmus ellen szól. Ám Millie egyébként is nagyon szereti a Feketén a hófehért, és nagyon ügyesen is énekli – büszkélkedett nevelt lányával Roy.

– Karácsonykor készítettünk egy dalt az apukájának, amelyet felénekelt magyarul és angolul is, innen jött az ötlet, hogy mi lenne, ha ő is fellépne a koncertünkön. Ő döntött úgy, hogy szeretne énekelni a koncerten. Amikor én nyolcéves voltam, szerintem még az osztály elé sem mertem kiállni énekelni, nemhogy egy telt házas koncertterem közönsége elé – nevetett a zenész. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top