Aktuális

Sarka Kata élő adásban vetkőzött!

Hajdú Péter kedvese nem zárkózik el a férfimagazinokban való megjelenéstől, ám azt már ő szeretné meghatározni, hol, mikor és hogyan mutatja meg bájait. Sarka Kata a melltartóját már levetette élő adásban, igaz, egy jótékonysági árverés miatt.

Sarka Kata korán reggel ledobta melltartóját. Az üzletasszony és kedvese, Hajdú Péter a Danubius Csiliben vendégeskedett, s a csinos fiatal nő egyszerűen nem bírt ellenállni Rákóczi Feri és Lovász Laci csábításának. Sarka Kata mindenki előtt levette tűzpiros 80B-s melltartóját, s nemes cél érdekében árverésre bocsátotta azt.

Ezen a reggelen nemcsak a hallgatók, hanem maguk a Csili műsorvezetői is igen meglepődtek, amikor Rákóczi Ferinek és Lovász Lacinak sikerült szó szerint leimádkozni Hajdú Péter szerelméről, a szépséges Sarka Katáról a melltartóját.

– Nem az volt az eredeti terv, hogy megszabadítjuk Katát a melltartójától, azonban nem hoztak nekünk a felújított lakásukból olyan tárgyat, amelyet elárverezhetnénk. Péter felajánlotta az alsónadrágját, amiről gyorsan le is beszéltük, és a csuda csinos piros melltartóra szavaztunk. Kata először nem volt elragadtatva az ötlettől, de vőlegénye kedvéért belement a dologba. Arra azonban Péter sem számított, hogy mi a helyszínen megszabadítjuk Katát a fehérneműjétől, de megtettük. Kisebb közelharcot vívtunk ennek érdekében Péterrel és Katával, de a melltartó most már a mi kezünkben van – mondta Feri.

Az adásból az is kiderült, hogy egy 80B-s piros melltartóról van szó. Persze a műveletnek célja is volt, a melltartót elárverezik, a befolyt összeget pedig a Madarász Utcai Gyermekkórház javára ajánlják fel. Az árverés 100 000 forintról indult, és az összeg igen hamar megindult felfelé.

Azonban nem csak ez volt az egyetlen megdöbbentő esemény: igazán meglepődött mindenki, amikor Hajdú Péter kezében elgörbült egy kanál.

Úgy tűnik, Péternek hasonló képességei vannak, mint a mostanság hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Uri Gellernek. A televíziós műsorvezetőtől megtudhattuk, hogy nem vallja magát mentalistának, nem szokott újabb és újabb produkciókat gyakorolni.

Azt, hogy a véletlen vagy valamilyen különleges erő következtében hajlik meg Péter kezében a kanál, csak ő tudhatja. – Hihetetlen volt, döbbenten ültünk a stúdióban! Péter nemcsak hogy hajlítani tudja a kanalat, de valami fura módon arra is képes, hogy megcsavarja. Elképesztő látvány volt – mesélte Rákóczi Feri csodálkozva. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top