Aktuális

Szily Nóra megköveteli az őszinteséget

Szily Nóra végzett pszichológus, de elsősorban televíziós és rádiós műsorvezetőként ismeri az ország. A természetes női szépség elkötelezett szószólója kis ideig kevesebbet hallatott magáról, ám most visszatért a képernyőre, az "Őszintén Szily Nórával" című talkshow-ban hazai sztárok nyílnak meg előtte, és árulják el titkaikat.

Szily Nóra rövid ideig tartó csendesebb időszak után visszatért a kamerák elé, új talkshow-jában kicsit másként szeretné megmutatni a hazánkban már ismert embereket.

A műsorvezető szerint minden híres sztárról alkotunk egy képet, ám őt az érdekli, aki mögötte van. Érzékenységének, figyelmének köszönhetően megnyílnak előtte azok a híres előadók, színészek, műsorvezetők, akikről nap mint nap olvasunk, hallunk pletykákat, híreket. Nóra arra kíváncsi, hogy vendégeinek hogyan, miért alakult úgy a sorsuk, ahogyan, milyen választások, döntések elé kerültek életük során.

A vendégek között szerepel Monique Couvet, Dukai Regina, Molnár Anikó, Galla Miklós, Valkó Eszter, Kolovratnik Krisztián, Horváth Éva és Bíró Ica.

– Mit szóltál, amikor hosszú idő után megcsörrent a telefon, és felkérést kaptál az induló Reflektor TV vezetőjétől, hogy kétnaponta jelentkező talkshow-t vezess?

– Álomszerű volt. Nagyon régóta vágytam egy ilyen lehetőségre, de már egyáltalán nem hittem benne, hogy valaha megkapom. Megtanultam képernyő nélkül élni, és más munkákban hasznosítottam mindazt, amit a televízióban megtanultam. Jól éreztem magam a bőrömben így is, hiszen dolgom akadt bőven, de a televíziózás el nem múló szerelem: a kamerán kigyúló piros fény valami egészen különleges érzés!

– Milyen instrukciókat kaptál? Milyen lesz a műsorod?

– Azt mondták, úgy beszélgessek a vendégeimmel, ahogy én tudok. Legyek olyan a műsorban, amilyen vagyok. A Reflektor TV csatornamenedzsere, Schiwert-Takács László azt mondta: azért gondolt rám, mert úgy érezte, hozzám bárkit be lehet hívni beszélgetni, és el is jönnek a vendégek. Kívánhat magának az ember ennél többet?

– Mit csináltál, amíg nem voltál reflektorfényben?

– Rádiós és televíziós alapismereteket tanítok egy iskolában, rendezvényeket, sajtótájékoztatókat konferálok. A „Kampány a valódi szépségért” nagyköveteként járom az országot, hogy segítsek nőtársaimnak elfogadtatni saját magukat, észrevenni és gondozni saját szépségüket, megtalálni harmóniájukat. És éppen néhány hete – nőnapon – jelent meg az első interjúkötetem Ők, a nők címmel, amelyben 35 ismert emberrel, nőkkel és férfiakkal beszélgettem arról, hogyan lehet méltósággal viselni az évek múlását, és arról is, mit kezdenek, mit kezdjünk azzal, hogy az idő megállíthatatlan – miközben a világ ma a fiatalság kultuszáról szól.

– Miben lesz más a műsorod, mint más talkshow-k?

– Éppen annyira, amennyire én más vagyok, mint a hasonló műfajban dolgozó kollégáim. (NLC, Reflektor TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top