Aktuális

Dundika főzés helyett zokogott!

Dundika, Völgyi Zsuzsi, Nicole, Gáspár Laci és Czapkó Antal mutatja be ezen a héten konyhaművészetét. Az egykori nyuszilány remekül boldogult a konyhában, azt az aprócska tényt leszámítva, hogy a tökéletességre való koncentrálás miatt a zöldségek felaprítása – a vendégek legnagyobb bosszúságára - nála három órát vett igénybe.

Ezen a héten a Hal a tortán című műsorban elsőként Dundika mutathatta be szakácstudományát. A csinos modell az újpesti piacra ment húsért és zöldségért, majd a sajtboltba sietett.

Kissé hosszadalmasra sikerült a vásárlás, így taxit próbált fogni, hogy gyorsan hazaérjen, de szerencsétlenségére senki sem állt meg neki. Már-már kiborult, amikor mégiscsak felvette valaki.

Dundika igazán mindenre odafigyelt, még arra is, hogy a zöldséget és a húst ugyanakkora kockákra vágja – bizony, ez a nyuszilány egy húsevő nyuszi. Nem véletlen, hogy Hajnit az egész ország Dundikaként ismeri, imádja a hasát. Ha evésről van szó, ő bármikor nyitott kedvencei behabzsolására.

A playmate három órát töltött a zöldségek és húsok felaprításával, a vendégek azonban ekkorra már majdnem az ajtóban toporogtak, illetve Czapkó Antal vezetésével már a kisbuszban melegítettek a vacsorára egy-két kupica jó minőségű pálinkával.

A csinos modell a Csak szex és más semmi sztárjától, Czapkó Antitól egy tarka, nagy fülű törpenyulat kapott ajándékba, amelynek Dundika annyira megörült, hogy azonnal Anti nyakába ugrott. Hiszen egy nyuszilány akkor a legboldogabb, ha egy „nyuszifiút” kap meglepetésként.

Amíg az egykori playmate még a gyümölcstortával bíbelődött, a többiek dalra fakadtak, természetesen az éneklésből az újonnan énekesnőként is tevékenykedő Dundika sem maradhatott ki.

Nagy nehezen az asztalra került a várva várt gyümölcstorta is, ám a várakozás és egy hosszú világosbarna hajszál teljesen elvette a vendégek, leginkább Gáspár Laci étvágyát. Ennek ellenére a vendégek tökéletesen elégedettek voltak mindennel, nem is gondolták volna, hogy Dundika egy igazi kis konyhatündér.

– Én még a rántottát is órákig készítem. Nem arról van szó, hogy nem tudok főzni, egyszerűen csak nagyon – talán néha túlzottan is – aprólékos vagyok, ezért lassabban mennek a dolgok. De a lényeg, hogy mindenkinek ízlettek az ételek – mondta Dundika.

Ez a nap sem telhet el azonban zökkenőmentesen, hiszen az egyik vendég nyitva felejtette az ajtót, és a nyuszi elszökött. Dundika teljesen elkeseredett, és a vendégvárással járó feszültség hatására bizony eltört nála mécses. Az este végére azonban előkerült a nyuszi, és miután Dundika minden könnyét elsírta addigra, vidáman mulatott tovább a vendégekkel. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top