nlc.hu
Aktuális
Pataki Zita romantikus kocsikázása

Pataki Zita romantikus kocsikázása

Pataki Zita és Dénes Tamás közösen indultak útnak, hogy a természet lágy ölén együtt köszöntsék a tavaszt. Az időjós és a rádiós műsorvezető Budapest festői hangulatú helyeire látogatott egy nem mindennapi autóval.

Szalay Balázs és Bunkóczi László egy délelőttre kölcsönadták Pataki Zita időjárás-jelentőnek és Dénes Tamás rádiós műsorvezetőnek féltve őrzött versenyjárgányukat, így útba ejthették a Hősök terét, majd a Városligetben raliztak, persze a közlekedési szabályokat tökéletesen betartva.

A tavaszköszöntő fesztiválsorozat, a Helló tavasz fesztivál első útjaként Pataki Zita és Dénes Tamás a jó időre való tekintettel egy nem akármilyen raliautóval száguldozott a fővárosi terepen. A mosolygós időjós elsőként a Hősök terére invitálta Tamást. Zita, bár lengén, de a csodajárgányhoz illően öltözött piros ballonkabátjával. Majd bepattantak a kocsiba – természetesen Tamás irányította az eseményeket, és a Városliget romantikus ösvényeire kormányzott.

A fák között Zita és Tamás kipróbálhatta, hogy mire is képes egy ilyen raliautó, és közben szemügyre vehették a rügyező fákat, hallgathatták a csicsergő madarakat. Ez bizony azt jelenti, s efelől az időjósnak sincs semmi kétsége, hogy lassan, de biztosan beköszönt a tavasz.

A Helló tavasz fesztivál ingyenes rendezvénysorozat április 17-én Szegeden indul, majd április 19-én Budapestre érkezik, amikor a Dakar-sorozat közép-európai futama rajtol a Felvonulási térről. A helyszínen tényleg az egész család válogathat majd a programok közül.

Amíg az apukák a versenyző raliautókban gyönyörködhetnek, addig a gyerekek és az anyukák remek, kicsiknek szóló programokon vehetnek részt, s egyedülálló koncerteket hallgathatnak, miközben elmajszolnak egy nagy vattacukrot. Az igazi fesztiválhangulatot a fellépő zenészek és az izgalmas programok garantálják. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top