Aktuális

Hírességek a kifutó mellett

Mindenkit érdekel a divat, még a volt szépségkirálynőknek sincs elegük belőle. Horváth Éva és Geszler Dorottya is szívesen látogat el divatbemutatókra, hogy megismerje a legújabb ötleteket.

Látványos divatbemutató keretében mutatta be 2008-as tavaszi–nyári katalógusának kollekcióját a Quelle. Nem csak a tavaszt ünnepelte ismert sztárokkal a katalógus-áruház, további ünneplésre adott okot, hogy a cég 15 évvel ezelőtt kezdte meg működését Magyarországon.

A nagyszabású rendezvényen több közismert személy is megjelent, többek között Koós Réka édesanyjával, Horváth Éva modell, valamint Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor színész-énekes házaspár. Az est házigazdája Harsányi Levente műsorvezető volt.

Horváth Éva jól tudja, milyen sok munka van egy divatbemutató megrendezése mögött. A csinos műsorvezető sok fiatal kezdőnek a példaképe. Éva mindig odafigyel az öltözékére, ám ruhadarabjait nem kifejezetten a divat szerint válogatja össze.

A szépségkirálynő talán pont ezért ment el örömmel a tavaszi–nyári kollekció bemutatójára: a kínálatban mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelő ruházatot, hiszen a kedvező árkategóriájú modellek mellett több világmárka is elérhető.

A divatbemutatón az üde, vidám színű ruhadarabok mellett női fehérneműket és fürdőruhákat, valamint könnyed nappali női és férfiviseletet mutattak be a kifutón, természetesen a ruhákhoz illő trendi kiegészítőkkel, cipőkkel, táskákkal. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top