Aktuális

Britney Spears lassan csődbe megy

A jobb napokat is látott popsztár nemhiába dolgozik mostanában jóval többet a megszokottnál. Britney-nek újabb dollárszázezreket kell fizetnie egy Los Angeles-i bírói döntés szerint.

Sokba kerül Britney Spearsnek a válása óta tartó magánéleti válság. Bár úgy tűnik, az énekesnő összekapta magát, legalábbis ami a munkáját illeti, rengeteget kell dolgoznia, hogy a számára megszokott jobb anyagi helyzetbe kerüljön.

Britney hol edzeni jár, hol pedig a stúdióban dolgozik; nemrég nagy port kavart, hogy már a filmvásznon is jeleskedik. Igaz, csak egy epizódszerepet kapott a How I Met Your Mother című sorozatban, de ki tudja, talán még az is előfordulhat, hogy Britney nagy visszatérése a tévében lesz. A folyamatosan szigorú felügyelet alatt lévő énekesnő mögött nehéz időszak van, és úgy tűnik, még mindig nem rendeződött körülötte minden.

Egy Los Angeles-i bíró további 350 ezer dollár (55,6 millió forint) ügyvédi költség fizetésére kötelezte Britney Spearst, miután egy hónappal korábban egy másik bíró úgy döntött: az énekesnőnek 375 ezer dollárt (60 millió forint) kell fizetnie volt férje, Kevin Federline ügyvédjeinek. Akkor Spears ügyvédje azt mondta, hogy a gyermekelhelyezési per egymillió dollárjába (159 millió forint) került a fiatal anyának.

A múlt évben a hatóságok átmenetileg az exférjnél, Federline-nál helyezték el a két gyereket, a kétéves Sean Prestont és az egyéves Jayden Jamest. Britney folyamatos kilengései, drogbotrányai és egyre gyengülő idegállapota miatt sem kapta vissza a gyermekek feletti gyámságot, sőt egy időre még a láthatásukat is megtiltották. Július 31-ig biztosan Spears apja intézi lánya ügyeit – azóta, amióta Britney pszichiátriai kezelése szükségessé vált. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top