Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 17. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 17. számába! Csonka András kultikus szerepben; Exkluzív interjú a Titanic énekesnőjével, Celine Dionnal; Divat – 12 szoknya!; Kipróbáltuk a léböjtöt; Tréning a tanítás öröméért; Hogyan győzzük le a munkahelyi stresszt…

Csonka András tudja Abigél titkát
A színész pályája új szakaszába érkezett, és ezt egy emblematikus szerep jelzi igazán. Kőnig tanár úr, az Abigél kultikus, ellenzéki tanára a kedvünkért kirándulni vitte a budapesti Facultas Gimnázium 9/b osztályát. A tanár úrral – Hulej Emese mellett – a vele utazó lányok készítettek interjút.

 

12 szoknya
3 fazon (hosszú, harang és szűk) és 4 szuperdivatos, új modell! Így jön ki az egy tucat a remek darabokból.

Tréning a tanítás öröméért
Mit tehet a tanár, ha elfáradt, kiégett, ha nem talál választ a kihívásokra? Riportunk egy továbbképzés helyszínén készült.

 

Exkluzív sztárinterjú!
Celine Dion

A Titanic énekesnője az anyaságáról, családjáról, férjéről mesélt Kertész Gábornak Párizsban. A család most világ körüli turnéra indul. Celine minden titkát megosztotta kollégánkkal.

 

Léböjt
Árvai Magdolna nem kímélte magát. Egyhetes koplalós naplóját olvasva mi magunk is fogytunk, de legalábbis megéheztünk…

 

A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával:
Stressz a munkahelyen

Van erre már szakszó is. Mobbing. Hogy aggódni, szorongani mitől és miért lehet, azt tudom. Jómagam egy apró kritikán napokig rágódom, de hogy álmatlan éjszakáimnak van már tudománya is, azt most hallottam V. Kulcsár Ildikótól. A „mobbing-jelenség” az egyik legkínzóbb probléma a szabad Magyarországon. Ám mi nem azt szeretnénk megmutatni, hogy másoknak is rossz, nyugodj csak bele te is. Éppen ellenkezőleg. Tehetsz érte, hogy munkahelyed ne a pokol szinonimája legyen.

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Útitárs, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top