Aktuális

Sztárok tisztelegnek az olimpia előtt

Indul az olimpiai Danubius Karaván. A tízéves Danubius Karaván 2008-ban az olimpia előtt tiszteleg.

Április 19-én indult és június végéig tart a már hagyománnyá vált országjáró zenés roadshow, a Danubius Karaván. Az idén több sztár részvételével az olimpia jegyében telnek majd a bulik. A reggeltől estig tartó eseményt az idén hat nagyvárosban rendezik meg, és a koncertek mellett további programokra és meglepetésekre is számíthat a közönség.

Az egész napos programon sztárvendégek, koncertek, közönségtalálkozók és játékok várják az odalátogatókat. A kilátogatók biztosan találkozhatnak majd többek között Dobrády Ákossal, Bartók Eszterrel, Caramellel, a Bon-Bonnal, a Sugarloaffal, a Unique-kal vagy a Zanzibarral.

A Danubius Karaván házigazdái a rádió műsorvezetői lesznek, így Rákóczi Ferenc, Vágó Piros, Lovász László, Péter Petra, Kaldenecker Antal, Karlovits Zsolt, Abaházi Csaba, Szani Roland és Csorba Miki szórakoztatja majd a közönséget.

A Danubius Karaván Magyarországon a legelsőként elindított roadshow, tíz éve az egyik legtöbb látogatót vonzó országos eseménysorozat. Az olimpia évében a Danubius Karaván olyan helyszínekre látogat majd el, ahonnan egy-egy olimpikonunk származik. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top