Aktuális

Sandra Bullock sértetlen maradt!

Súlyos balesetet szenvedett az amerikai színésznő, Sandra Bullock és zenész férje, Jesse James. A frontális ütközésben szerencsére senki nem sérült meg.

A péntek éjjel történt karambol során egy Subaru furgont vezető nő nekiment Sandra Bullock és férje, Jesse James szabályosan közlekedő autójának. A vétkes sofőr vérében a megengedett alkoholszint két és félszeresét találták. Mindkét autó totálkáros lett.

Sandra Bullock és Jesse James – a Monster Garage című autós-motoros műsor sztárja – a The Proposal című film forgatásáról tartottak a szállodájuk felé a Massachusettsben, Cape Ann közelében pénteken, este 9-10 körül, amikor a Subarut vezető nő nem adott elsőbbséget, áthajtott a sávjukba, és frontálisan nekiment a pár kocsijának – olvasható a People.com internetes oldalon.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, mivel egyik fél sem hajtott túl gyorsan.

A Beépített szépség sztárját és férjét természetesen kicsit megrázta az eset, de a karambolban eljáró rendőr nyilatkozata szerint a pár jól érezte magát, egymást vigasztalták, és nem kívántak orvosi segítséget kérni.

A Subarut vezető helyi lakost – egy 64 éves nőt – erősen ittas állapota miatt letartóztatták, és előállították a rendőrségen, ahol eljárást kezdeményeztek ellene. A vétkest a rendőrök világosították fel, kikkel is karambolozott, ám részegsége miatt csak zavartan nevetgélt az eseten. (NLC, People.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top