Aktuális

Csak a szexen jár az esze?

"Azt mondják, a férfiak minden nyolcadik másodpercben a szexre gondolnak – vajon hol jár az eszük a többi hétben?…" – írja Zoe Margolis, aki Abby Lee álnéven adta ki könyvét. A filmesből lett sztárszerző most hazánkban is mesél kellemes és kellemetlen kalandjairól.

Az elmúlt évben a szigetországban oly nagy port kavart bestseller története Abby Lee Girl with a one track mind című blogjának elindításával kezdődött. Az internetes napló hallatlan sikertörténete magát a szerzőt is meglepte: 2006-ban elnyerte a The Best British Weblog (a legjobb angol blog) díjat több mint hárommillió olvasóval a háta mögött, s jelenleg is havi 200 000 látogatóval büszkélkedhet.

Az Abby Lee álnév mögött rejtőző szerző – a paparazzikülönítmények leleplező hadjárata természetesen játszi könnyedséggel szabadította meg névtelenségétől – közvetlen stílusú, tüzes hangulatú szexmemoárja igazi lebilincselő olvasmány. Az írónő nem sokáig élvezhette az ismeretlenség nyugalmas perceit, hiszen a könyv megjelenése után három nappal leleplezték a The Sunday Times hasábjain.

Abby Lee, igazi nevén Zoe Margolis 33 éves, Londonban él és a filmiparban dolgozik. A Hol jár az eszem szerzője saját naplójába – közel egy év története – enged bepillantást. A hallatlan őszinteséggel és bátorsággal felvállalt történet egy 32 éves Londonban élő szingli nő hétköznapjaiba – annak is a legintimebb rétegeibe – kalauzolja az olvasót a költői homályos sejtetések helyett valósághű, eleven, részletgazdag leírásokra koncentrálva. A blogból született könyv, a női „erotikus Odüsszeia” műfaj legszókimondóbb és a szexualitást legnyíltabban vállaló alkotása.

Abby Lee talpraesett, pimasz és rendkívül nyitott fiatal nő. A középszerű szexuális életet enyhén szólva kevésnek érzi, olyasmi után kutat, amire mindig is vágyott. Lelkesen dönget végig az egyéjszakás ismeretségekkel, alkalmi menetekkel és más tiltott gyümölcsökkel szegélyezett ösvényen, miközben friss, fanyar humorral vonja le a konzekvenciákat, és bőkezűen osztogatja – nem éppen elvetendő – jó tanácsait nőknek, férfiaknak. Örömteli útkeresései közben találkozik Blogpasival, és elmereng: vajon fel tudja-e adni az egyik ágyból a másikba ugrándozást, és képes lesz-e végül megállapodni. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top