Hozzávalók: 18 dkg liszt, 1 kiskanál sütőpor, 18 dkg cukor, 1 tábla (100 g) étcsokoládé, 150 g vaj, 3 evőkanál főzött kávé (de lehet neszkávéból is), 2 tojás.
A vajat, a cukrot és az étcsokoládét alacsony hőmérsékleten olvaszd össze. Keverd hozzá a kávét is, és tedd félre hűlni.
Egy nagy tálba szórd bele a lisztet, keverd hozzá a sütőport, és forgasd hozzá a kihűlt csokis, kávés masszát. Legvégül keverd hozzá a villával elkevert tojásokat.
Egy 20 x 20 cm-es tepsit bélelj ki sütőpapírral és öntsd bele a tésztát. Előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt elkészül.
Tálald önmagában, esetleg dzsemmel, lekvárral megkenve.