Aktuális

Merészek a tűsarkú cipőben futó sztárok

Ada, Dombovári Vanda, Valkó Eszter, Orosz Barbara, Bodri Kriszta, Debreczeni Zita és Nóci is megmutatja legdivatosabb lábbelijét. A Stiletto Run elnevezésű futóversenyen már a világ számos pontján hölgyek százai bizonyították, hogy akár nyolccentis tűsarkú cipőben is hódolhat valaki a futás szenvedélyének.

Hollandia, Németország, Lengyelország és Oroszország után most a magyar nők is megmutathatják, hogy a sport mellett sem kell lemondani a divatos ruhákról és a csinos cipőkről.

Természetesen a mindig trendi megjelenésű hazai celebhölgyek is úgy gondolták, hogy ebből az izgalmas kalandból ők sem maradhatnak ki. Ada, Dombovári Vanda, Valkó Eszter, Orosz Barbara, Bodri Kriszta, Debreczeni Zita és Nóci is a magas sarkú topánkát veszik elő a nyúlcipő helyett.

A modern fiatal nők minden országban ugyanúgy szeretik a divatot, de emellett a sportos életmód is a mindennapjaikhoz tartozik. Nincsenek ezzel másként a magyar nők sem. A népszerű sztárhölgyek sem különböznek az átlagos nőktől, nekik is ugyanolyan központi kérdés a nőiesség és a sport. A legkedveltebb sztárok most arra vállalkoztak, hogy megmutassák, milyen jól tudnak futni tűsarkú cipőben.

A Stiletto Run műsorvezetője Lilu lesz, aki szintén nagy rajongója a divatos cipőknek és ruháknak.

– Nagyon szeretem a magas sarkú cipőket, úgy gondolom, hogy egy nő abban lesz igazán nő. Kész gyűjteményem van belőlük, nehezen állok ellen egy-egy szebb darabnak.

A sztárhölgyek tehát vidáman készülnek a május 10-i, Erzsébet téri rajtra. Hogy ki lehet esélyes a leggyorsabb versenyzőnek járó egymillió forintos jutalomra, azt ők is izgatottan várják.

– Szerintem azok lesznek előnyben, akik rendszeresen futnak, de emellett a hétköznapokon gyakran hordanak magas sarkút – találgatott Ada, a VIVA TV műsorvezetője. – Azt tudom, hogy nem lehet nyolc centinél alacsonyabb a cipő sarka, de az például sokat számíthat, hogy a versenyző szandált vagy zárt tűsarkú cipőt visel-e.

A bátor hölgyek hihetetlen erőfeszítései természetesen nem maradnak jutalom nélkül. A kalandos kihíváson túl a leggyorsabb futó markát egymillió forintos készpénzutalvány üti, a legcsinosabb öltözék tulajdonosa 500 ezer forinttal gazdagodik, míg a legszebb cipőt viselő hölgy nyereménye 250 ezer forint lesz.

A mindig jókedvű Valkó Eszter is rajthoz áll a Stiletto Run elnevezésű futóversenyen, amelyet idén először rendeznek meg Magyarországon. Eszter nagy buliként tekint a futóversenyre, bár szerinte vicces lenne, ha a férfiaknak is rendeznének hasonlót.

– Akkor legalább megtudnák, milyen nőnek lenni! – mondta a Cool Night műsorvezetője nevetve. – De szerintem így is nagyon jól fogunk majd szórakozni a lányokkal. Én a munkán kívül nagyon ritkán hordok magas sarkút, de azt én is elismerem, hogy egy nő sokkal csinosabb tűsarkú cipőben, mivel optikailag magasabbnak tűnik benne.

Magam is megszállottja vagyok a szép cipőknek, de szerintem az, hogy a nőiességet megtartsuk, nem csak egy cipőn múlik. Aki nap mint nap fut reggel a négyes-hatos villamos után, az biztosan elsőként ér majd célba a százméteres távon – tette hozzá nevetve Valkó Eszter. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top