Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja április 29-én megjelenő, 18. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 18. számába! Temesvári Andrea; Különleges mamák; Búcsú Antal Imrétől; 3 generáció divatja; Mit kaptam anyámtól – sztárok mesélnek; Útitárs – India; Úti tipp – Hétkút; Közoktatás – folytatódik a Nők Lapja-vita…

Temesvári Andrea
Nem oly rég még a teniszpályák koronázatlan királynője volt, most viszont három gyönyörű gyermek – szinte biztos, hogy megkoronázott – anyukája, akivel Szegő András beszélgetett.

Mit kaptam anyámtól?
Sztárok és mamák, hasonlóságok és örökségek.

A festő álma
Járt már Nakonxipánban, Gulácsy Lajos képzeletének megfestett álomvilágában? Ha nem, jöjjön velünk, Vadas Zsuzsa kolléganőnk elvezet minket.

Búcsú Antal Imrétől
Ő, aki oly sokszor megnevettetett minket, szomorúan távozott közülünk.

3 generáció divatja
Anyák, lányok, nagyik öltözékei már nincsenek fényévnyire egymástól.

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával
Minden mama különleges

…és mindenkinek a saját mamája a legkülönlegesebb. Aki a legszebb mesét tudja, aki a legjobb palacsintát süti, akinek a legszebb csokor jár. A jövő héten a sok-sok különleges anyuka közül kiválasztottunk hetet – köztük címlapszereplőnket is –, akik még valamivel kitűnnek a többiek közül. Mert sok gyermeket vállalt, mert nem csak a sajátját vállalta, mert igazi ökomama, vagy mert úgy is mert babát világra hozni, hogy csak a belső világát ismeri, kifelé csak a kezével lát. De nagy-nagy szeretettel. Mindannyiunknak jár a csokor…

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top