Aktuális

Szőke András élő adásban masszírozott!

Szőke András nemcsak humorával, énekhangjával és a Bakkermann című filmből idézett remek beszólásokkal kápráztatja el a hallgatókat és a műsorvezetőket, hanem a masszázstudományával is, ha arra alkalom adódik.

– Szőke kapitány rendkívül sokoldalú – legyen szó az aszalt szilvával töltött sertésdagadó elkészítéséről vagy a különböző népi hangszereken történő afrikai dallamok előadásáról –, mindent előadott, mi pedig a hasunkat fogva nevettünk rajta – mondta Rákóczi Feri, a Danubius Csili oszlopos tagja.

Természetesen felmerült az is, hogy Szőke András remekül tud masszírozni, sőt a filmrendezés mellett hivatásszerűen foglalkozik ezzel a tudománnyal. Feri soha életében nem hagyta senkinek sem, hogy megmasszírozza, de a rádió csapatának nyomására végül most engedett.

– Mit mondjak, meglepődtem, rendesen áramlott a kezéből az energia – elevenítette fel az élményt a másorvezető.

Adás után Feri be is jelentkezett Andráshoz, így hamarosan Taliándörögdre utazik egy kis pihenésre.

Szőke András sokoldalúságáról pedig a Bakkermann című film nézői is meggyőződhetnek, hiszen nemcsak énekel, táncol, de kenyeret is süt majd – akárcsak a való életben. A különleges humoráról ismert rendező ezúttal is sajátos cselekménnyel rukkolt elő. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top