Aktuális

A bevétellel együtt lépett le a turnémenedzser

Most kiderült, miért szakította meg európai turnéját a Royal Hunt zenekar. Botrányosan távozott a zenekar turnémenedzsere: az együttest otthagyva a senki földjén, lelépett a teljes bevétellel.

2005-ben már majdnem láthattuk a Royal Hunt zenekart Magyarországon az európai turnéjuk kapcsán. Mivel nemcsak nálunk fogyott el minden jegy, hanem az egész kontinensen, a rajongók igencsak kemény szavakat vágtak a csapat fejéhez, így kénytelenek voltak kiteregetni a szennyest, hogy lám-lám, még egy ilyen világhírű sztárcsapattal is hihetetlen dolog történhet.

A zenekar akkori európai turnémenedzsere különböző szponzorokból nagyon sok pénzt szedett össze a turnéra, majd angolosan távozott. A fiúk erről mit sem tudtak. Németország egyik állomásán a zenekar egy átbulizott éjszaka után kissé megkésve rohant a senki földjén veszteglő zenekari buszhoz, mikor is a sofőr közölte, hogy minden helyszínt töröltek a fenti okok miatt, és ő sem indíthatja el a buszt a következő utasításig. Hiába hívták a turnémenedzsert, érthető okokból nem volt elérhető, így igen kalandos úton tudtak csak hazamenni.

– Szóval, itt álltunk meglőve többek között pólók, CD-k, technikai és egyéb költségek és a buszcég számlájával (köztük a lemondási díj). Ki voltunk készülve. Ez aztán a szívás! – gondoltam –, jobb szó nem jutott eszembe – emlékezett vissza a Royal Hunt billentyűse, André Andersen.

A rajongók megnyugtatására közöljük, hogy biztosak vagyunk benne, hogy május 12-én fellép nálunk a zenekar, immár új énekesükkel, Yngwie J. Malmsteen dalos pacsirtájával, Mark Boalsszal. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top