Aktuális

Szulák és más – A változás

Szulák Andrea beszélgetős műsorában ezúttal D.Tóth Kriszta, Szekeres Adrien, Kulka János és Grecsó Krisztián vendégeskedtek, a téma pedig a változás volt.

A társaság tagjairól hamar kiderül, hogy mindannyian nagyon sokszor változtattak valamit életükön, bár a legendás hét évenkénti teljes megújulásban nem egyöntetűen hisznek. Az közös mindannyiukban, hogy vidéken töltött ifjú évek után kerültek a fővárosba, ami természetesen számos konkrét változást hozott életükbe.

Szekeres Adrien a festői szépségű Egerből költözött Szentesre, ahol gimnáziumba járt, és nehezen szokta meg az Alföldet. Grecsó Krisztián Szegvárról került Békéscsabára, ahol diákkorában végiglakta a város szinte összes albérletét, majd élete újabb fordulatot vett és írói sikerei mellett a legolvasottabb magyar női hetilap, a Nők Lapja vezetőszerkesztőjeként is dolgozik, így egy ideje már Budapesten él.

 

D.Tóth Kriszta Kaposvárról indult, és ma is ellágyul, amikor meglátja a Zselici-dombságot, ott mindig hatalmas nyugalom fogja el. Ugyanakkor úgy szereti élni az életét, hogy az egy folyamatos változás legyen, hajtja a kíváncsiság, az új dolgok megismerése is, így sosem fél belevágni új dolgokba, bátran változtat, legyen szó, akár munkáról, akár magánéletről. Két meghatározó személyes változásáról is vallott Szulák Andreának, édesanyja korai és tragikus haláláról illetve kislánya születéséről. Lola érkezése és mindennapjai nyomán születnek hétről hétre Kriszta könnyes-nevetős írásai, amelyek mostantól kötet formájában is olvashatóak. Kulka János Szegedről került Budapestre, és elárulta, hogy nagyon sokat változott az elmúlt években, és sokkal jobban érzi magát ettől. Számtalan új örömet fedezett fel ezzel kapcsolatban. Egyik legbátrabb lépésének azt tartja, hogy eljött a Kaposvári Színházból, de azokat a változásokat nem szereti, amikor csak passzív szemlélő és még nem tudja, mit hoz a jövő.

 

fotó: MTV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top