Aktuális

3 igazi csajos könyv a nyárra

Ha elnyúlnál a nyugágyban egy igazán csajos, friss és szórakoztató könyvvel, ezzel a három Jill Mansell regénnyel biztosan nem tévedhetsz!

Jill Mansell: Vegyespáros

Fenyegetően közeledik az újév, és Liza, Dulcie meg Pru már ki is gondolták fogadalmaikat. Ha az ember lánya belép a harmadik ikszbe, legfőbb ideje, hogy összeszedje magát! Liza férjhez akar menni. Dulcie szerint a házasság gáz. Pru önbecsülése annyi, mint egy nyeles felmosóé. Íme, három barátnő, akik olyanok, mintha a Szex és New York vagy a Született feleségek sorozatból léptek volna elő. Ismerős a sorsuk, akár mi magunk is lehetnénk, a saját életünk hepehupáival.

Ár: 2890 Ft

Jill Mansell: Újrakezdés

Ginny Holland családi fészke kiürült: lánya, Jem egyetemista lett, Ginny pedig nem győz csodálkozni, mennyire egyedül érzi magát. Pedig közel a negyvenhez, eljött az idő, hogy új életet kezdjen. De vajon sikerülhet még, vagy már mindenről lecsúszott? Szerelmek, félreértések, örömökkel és buktatókkal teli anya-lánya viszony, izgalmas éjszakák és szorgos nappalok, sok humorral és bölcs aranyköpésekkel: ki mondta, hogy könnyű út vezet a boldogsághoz?

Ár: 2890 Ft

Jill Mansell: Miranda nagy tévedése

Miranda egészen odavan, amikor megismerkedik Greggel. A pasi jóképű, lelkes, és kitűnő a humora. Minden nő arra vágyik, hogy ilyen férfi vigyen színt az életébe. Jóságos ég, ez a fickó gyakorlatilag tökéletes! Vagy mégsem? Miranda legnagyobb szerencséjére a férfiak olyanok, akár a buszok: az ember néha már beleőszül a várakozásba, aztán egyszerre mindjárt három is befut. Csak aztán nehogy rossz irányba induljon…

Ár: 2890 Ft

Kiadja: Kulinária Kiadó

Kiadás éve: 2008

Tipp: Jill Mansell hivatalos oldala Katt ide!

www.stahl.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top