Aktuális

A bókok mellé most 1 milliót is bezsebelhetsz!

Bókok csodás formáink miatt? Hát persze, hogy minden nő örül a dicséretnek! Nyáron azonban megmutatkozik a kendőzetlen igazság is. Nem csak a bikini, de akár egy könnyed nyári ruha is láttatni engedi az egész alakunkat. A tökéletes nyári forma egyik nagy titka nem más, mint a kiegyensúlyozott táplálkozás!

A teljes kiőrlésű gabonából készült Nestlé Fitness gabonapelyhek ugyanis nem csak kellő energiával töltenek fel reggel, vagy a nap bármely szakában, hanem segíthetnek formába lendülni. A hasznos rostokban gazdag táplálkozás következtében a jóllakottságérzet tovább tarthat. A reggelizőpelyhek ráadásul hozzáadott vitaminokat is tartalmaznak. Érdemes tehát beépíteni napirendünkbe a Nestlé Fitness pelyheket, természetesen a rendszeres testmozgás mellé! Az már csak „hab a tortán”, hogy a natúr, gyümölcsös, csokis és joghurtos változat egyaránt nagyon finom is…

 

A tökéletes forma utáni vágyunkat most nem csak siker, hanem több, igazán vonzó nyeremény is koronázhatja!

Aki most vásárol Nestlé Fitness gabonapelyhet, és beküldi a blokkon található azonosítót (AP-kódot) vonzó nyereményekkel gazdagodhat!
A kódot akár SMS-ben a 0630/44 44 590-es telefonszámra (Minta: 123456789 2008.05.17.) vagy a www.nestlefitness.hu honlapon is be tudod küldeni, és honlapunkon további részleteket olvashatsz a nyereményjátékról!

 

A Nestlé Fitness jóvoltából előfordulhat, hogy miközben mi karcsúsodunk, a pénztárcánk igenis gömbölyödni fog, mivel a fődíj nem más, mint egy 1 millió forintos bankkártya!

 

Gazdára talál 15 db Danubius Hotels wellness hétvége Sopronban, a négycsillagos Lövér szállóban, ahol a nyertesek igénybe vehetik a Hotel Lövér fitness és wellness alapszolgáltatásait, korlátlanul használhatják az uszoda, szauna és pezsgőfürdő, illetve a Danubius Premier Fitness klub szolgáltatásait, és egy teljes testmasszázsra is a Nestlé Fitness vendégei. És ez még mindig nem minden! A karcsúsodásban és a narancsbőr elleni küzdelemben 100 db L’Oreal PerfectSlim Karcsúsító krém is segít.

Sok szerencsét a játékhoz és tökéletes formát nyárra!

www.nestlefitness.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top