nlc.hu
Aktuális
OTTHON KEK Card

OTTHON KEK Card

Van néhány területe az életnek, amelyben nem lehet tapasztalatot szerezni. Az egyik az építkezés, felújítás! Ha valaki nem hivatásszerűen foglalkozik ezzel, nem tud rutint szerezni.

Tapasztalat hiányában pedig az álom rémálommá válhat! Kockára teheted vagyonod, karriered, családod, kapcsolataid, életed!

Ki az, aki segíteni tud? Kinek a segítségével kerülheted el a csapdákat, buktatókat?

A megoldás az OTTHON KEK Card kedvezményekre és díjmentes szolgáltatásokra jogosító ingyenes építkezői és lakásfelújítói kártya.

Már a lakásépítés, -felújítás, kertrendezés gondolatának megszületésekor érdemes az OTTHON KEK Card-ra gondolni! Itt a hitelügyintézéstől a tervezéseken, költségkalkuláción és beszerzéseken át a lakberendezésig minden fázissal kapcsolatosan kaphatsz szakszerű, ingyenes tanácsokat és akár 35%-os kedvezményt vásárlásaidra! Ezt a kedvezményt csak a kártyabirtokosok érhetik el, kizárólag kipróbált, tesztelt kereskedőknél és szolgáltatóknál!

 

Nem csak sok pénzt spórolhatsz így, hanem sokkal többet!

Időt és energiát!

Nem kell megbízható szakembereket, szolgáltatókat, kereskedőket keresned. Az OTTHON KEK Card már összegyűjtötte helyetted.

Nem kell árajánlatok sorát bekérned. Az OTTHON KEK Card csapata megteszi helyetted.

Nem kell összehasonlíthatatlan ajánlatok és minőségi paraméterek között bogarásznod. Az OTTHON KEK Card csapata elintézi helyetted.

Nem kell speciális, egyedi, extra igényeidért külföldi weboldalakat böngészned és költséges hívásokat eszközölnöd. Az OTTHON KEK Card csapata felkutatja helyetted.

Nem kell szakembereket, tanácsadókat, tervezőket keresned, informálnod és fizetned. Az OTTHON KEK Card csapata igény szerint ezt is megteszi helyetted.

És nem kell ismerőstől ismerősig szaladnod morzsánként összeszedegetni a fontos információkat! Az OTTHON KEK Card tudja helyetted.

 

Hogy TE is élvezd ezt a számtalan előnyt, nem kell mást tenned, csak kártyát igényelned!

Ezután, pedig oszd meg tapasztalataidat, hogy a szolgáltatás még jobb lehessen és várd a nyereményt, ugyanis a negyedévenkénti sorsoláson több milliót is nyerhetsz!

Ha még mindig van kérdésed, hívj minket az infovonalunkon: 06-30-535-0598

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top