nlc.hu
Aktuális
Segítünk takarékoskodni!

Segítünk takarékoskodni!

Szeretne rendszeresen félretenni, úgy, hogy folyamatos megtakarításait extra magas kamattal jutalmazza a bank? A Nők Lapja Megtakarítási Programmal mindezt úgy teheti meg, hogy a félretett összeghez bármikor hozzáférhet!

Sokan szeretnek takarékoskodni, s rendszeresen tesznek félre pénzt arra az esetre, ha hirtelen nagyobb kiadásokkal kellene számolniuk. Mások azért gyűjtögetnek, hogy elmehessenek nyaralni, megvehessenek egy drágább háztartási gépet, felújíthassák a lakásukat, netán nagyobb ajándékkal lephessék meg a családot. Az is gyakori, hogy a nagymamák már előre takarékoskodnak az unokák születésnapjára, vagy a ballagására. Mindehhez eddig nem volt igazán praktikus segítség. Aki gyűjtögetett, választhatott, hogy otthon, a “párnahuzatba” tartja a pénzt, és így bármikor hozzáférhet, vagy beteszi a bankba, de akkor bizony le kell kötnie az összeget, ha nagyobb kamatra vágyik. A Nők Lapja Megtakarítási Program a CIB Bank segítségével erre a dilemmára talált tökéletes megoldást: A rendszeresen félretett pénzösszegekért extra magas kamatot adunk, amellett, hogy a megtakarítás végig látra szóló marad, tehát bármikor ki lehet venni a bankból.

 

 

Kicsire is sokat adunk!

A Nők Lapja Megtakarítási Programmal mindig hozzáférhet megtakarításához. Ráadásul a megtakarítási program révén már havi tízezer forint rendszeres megtakarítással is magas, hétszázalékos kamatot érhet el. Így könnyebben összegyűjtheti a tervei megvalósításához szükséges összeget.

Lássuk, melyek a Megtakarítási Program előnyei!

Kötelezettségek nélkül vehet részt a programban, akár rövid, akár hosszú távon. Bármikor hozzáférhet megtakarításaihoz, ráadásul a látra szóló betétekénél mindenképpen magasabb kamat mellett. A számlavezetés és a CIB Internet Bank használata díjmentes. Ha most kapcsolódik be a programba, féléves Nők Lapja Egészség-előfizetést kap ajándékba! A Nők Lapja Megtakarítási Program keretei között választható extra szolgáltatásként Nők Lapja Egészség Védelem biztosítás is a rendelkezésére áll. Ha a CIB Bank fiókjában felmutatja a Nők Lapja egyik példányát, két hónapos biztosítási díjkedvezményt kap.

 

Mit jelent mindez a gyakorlatban?

Hogy ösztönözzük a megtakarítási kedvet, a rendszeresen félretett összegeket – a látra szóló számláktól eltérően – magas kamattal jutalmazzuk. Az évi hét százalék kamat a Megtakarítási Számlán elhelyezett ötvenezer és ötmillió forint közötti összegrészre vonatkozik. A kamat havi jóváírásának feltétele, hogy az adott kamatperiódus alatt legalább tízezer forint befizetés történjen a számlára, és ugyanezen időszak alatt ne történjen terhelés. Azaz, ha egy hónapban csak befizetünk, de nem nyúlunk a megtakarításunkhoz, megkapjuk a hétszázalékos kamatot. Így mindenkinek megéri takarékoskodni, s apránként félretenni a céljai megvalósításához szükséges összeget.

 

A Nők Lapja Megtakarítási Programról bővebb információért kattintson ide.

 

EBKM: 1,00%-6,94% A tájékoztatás nem teljes körű, az akció és a termék részletes leírását a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételek és a vonatkozó kondíciós lista tartalmazza. Jelen hirdetés a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a kondíciók változtatásának jogát az akció ideje alatt is fenntartja.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top