nlc.hu
Aktuális
A sikeres nő 2008

A sikeres nő 2008

Egy kiállítás nem csak nőknek mindenről, ami a sikerhez vezet, divat, szépség, életmód, egészség. Pihenj, utazz, vállalkozz és gazdálkodj okosan!

Egy feltalálónak, színésznek, médiaszemélyiségnek vagy vállalatvezetőnek mást-mást jelent a siker. Nincs séma, amely ráilleszthető a legsikeresebbekre, ezért mi a “Sikeres Nő 2008” szervezői és résztvevői az élet legkülönbözőbb területeiről kívánjuk bemutatni a vállalkozó kedvű hölgyeket, művésznőket, üzletasszonyokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy 2008 és 2012 között megvalósításra kerülő kiállítás és rendezvény-sorozatunk ezen, első állomása egy olyan platformmá váljon, melyen keresztül bemutathatjuk a nők szerepét, felelősségét a hagyományőrzésben,
a kultura átadásában, a gazdasági élet, a tudomány területén. Bemutatjuk, hogyan formálhatják a jövőt a Nők egyrészt önmaguk, másrészt közvetlen és tágabban értelmezett környezetük építésével. Sikerünk a Te sikered! Találkozzunk 2008. június 6-8. Budapesten, a Stefánia Palotában.

„A természet szimfóniája” című ékszer-divatbemutatójával, valamint a háromnapos rendezvény résztvevőinek közreműködésével és színvonalas gálaműsorral zárjuk az eseményt.

Június 8. 18:00-21:00

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top