Aktuális

Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 25. számába! Gryllus Dorka; Tengeri divatság; A neves szívsebész egy napja; Útitárs - Szegeden jártunk; Új sorozat – Petesejtet vegyenek!; Mindent a migrénről...

Gryllus Dorka
Berlinbe utaztunk, hogy találkozhassunk Dorkával, akinek hála Grecsó Krisztián megkóstolhatta a nyeles kapribogyót. A kis csapat felfedezte a várost, ami iránt – ha nincs ott – Dorka már honvágyat is érez.

Tengeri divatság
A kötelező színek: fehér, piros és kék. A minta: csíkos. És már hajóra is szállhatunk.

Egy jószívű orvos
Dr. Hartyánszky István operálta pár hónapja az új szívet kapó kisbabát. Végigkövettük a neves szívsebész egy napját.

ÚJ SOROZAT
Petesejtet vegyenek!
Fejős Éva a petesejt-kereskedelem után nyomoz. A törvény ugyanis sokakat kizár az anyaság élményének lehetőségéből.

Szegeden jártunk
Nemsokára kezdődnek a Szegedi Szabadtéri Játékok. Vadas Zsuzsa útmutatása alapján a város egy teljesen új arcát fedezhetik fel.

A heti szerkesztő, Papp Diána ajánlásával:
Megvilágosodtam?!

Kamaszkoromban azt képzeltem, a fehér bőrömmel „ciki” kategóriába tartozom. Aztán megvilágosodtam. Már fejben. Ha a hollywoodi sztárok is menekülnek a nap elől, miért kellene pont nekem barnának lenni. Így amikor Fejős Éva kolléganőnk gyűjtögette a tipikus női tévhiteket, azt mondtam, nekem nincsenek ilyenjeim. Teljesen tisztában vagyok magammal, már nincsen semmi „parám”. R. Kövér Balázs erre felkiáltott: Ó, máris van egy újabb tévhit a gyűjteménybe! És azt hiszem, igaza is van. Tegnap is szoláriumban jártam… Következő számunkban nemcsak felsoroljuk a nők tipikus és sokszor felesleges aggodalmait, hanem igyekszünk megoldást is találni rájuk…

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top