Aktuális

Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 26. számába! Ábel Anita; Útitárs – Szentpétervár; Sanzonok mai sztárok előadásában; Képzelt interjú Szegő Andrástól; Hurrá, nyaralunk!; Outletkörkép…

Ábel Anita

„Szerintem a szülés ugyanolyan, mint maga az élet. Vannak benne utak, és vannak akadályok. Mindenkinek a saját útján kell végigmenni, s csak rajta áll, hogy ezt hogyan viseli.” Ábel Anita élete főszerepére készül, anya lesz. A lelki ráhangolódásról mesél az ország egyik legismertebb kismamája.

Sanzon
Kamaszkorom legforróbb sanzonja úgy kezdődik, hogy „jaj, de szép kék szeme van magának…”. Istenem, milyen szép kék szeme volt, tényleg!

Szentpétervár
Leningrád már a múlté, visszatért a cár atyuskák csillogó világa. Tolsztoj gróf sokszor megénekelt, történelmi városa ismét a régi.

Irodalom
És ha már Tolsztoj: Szegő András Napóleon első feleségével készített „interjút”. A jövő hét csupa romantika, szerelem, háború és béke…

 

Divat
A stílusosságról sokan állítják, hogy nem (csupán) pénz kérdése. „Hanem?” – kérdezhetitek szkeptikusan, és mi is így voltunk ezzel, míg el nem készült outletkörképünk.

 

A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával
Nyaralás-hadműveletek

Nemcsak a tartalom számít, hanem a forma is. Nemcsak a hely, de az idő is. A nyaralás esemény, akció és lehetőség. Arra, hogy együtt legyünk. És arra, hogy külön. A jó nyaralás olyan, akár egy többfrontos küzdelem, legalábbis akkor, ha római kori kalandtáborba megyünk. Ami a barátságokat illeti, ha elég kitartóak, többgenerációssá válnak, az együtt túrázó, vetélkedő családok gyerekei örökítik a szülők érdeklődését és szeretetét is… A nyaralás ideje olyan, mint egy prizma, minden fényt összegyűjt, és ezerszeresen veri vissza.

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top