Aktuális

Kevesebb idő biztosításkötésre, több idő és pénz a családra…

Kényelmesen, telefonon kötöttem kisautómra olcsó casco biztosítást. Úgy látszik, most van egy biztosító, aki felismerte, hogy mi nők, nem szívesen szánunk időt biztosításkötésre, sőt a pénznek is tudunk jobb helyet.

Válásom után, sok olyan háztartás körüli feladat hárult rám, amit eddig a férjemre lehetett bízni. Megtanultam – vagy, inkább rákényszerültem – például arra, hogy kell az égőt kicserélni, de az autóhoz nem értek, azt hiszem, ez genetikailag nincs meg bennünk, nőkben. Egy dolgot elmondhatok magamról, hogy elég jól vezetek. Ez azért is jó, mert 2005-ben megvettem életem első autóját, egy imádni való kis piros Peugeot 206-ost.

De hallottam már én is rengeteg történetet az újabbnál újabb autólopási trükkökről és sajnos nekem nincs pénzem, hogy vegyek egy újat. Azért, hogy magamat megnyugtassam, elhatároztam, hogy kötök egy casco biztosítást a kis Piroskámra.

 

Nagyon megörültem, amikor megláttam a Genertel Biztosító reklámját, amiben azt hirdetik, hogy gyorsan, olcsón, bármikor tudok interneten vagy telefonon casco vagy kötelező biztosítást kötni. Gondoltam, utánajárok, mennyire mondanak igazat.

Fel is hívtam a hirdetésben szereplő telefonszámot, ahol készségesen fogadott egy kedves női hang. Azonnal azt éreztem, hogy most talán egy problémát kipipálhatok…
De csak ezután jött a legjobb hír, az autómra kevesebb, mint havi 5000 forintot kell fizetnem. A forgalmi engedélyről néhány adatra volt szükség, pár perc alatt meg is kötöttem a szerződést.
A díjban benne van még egy segítségnyújtási kiegészítő szolgáltatás is, amivel, ha lerobban a kisautóm, nem kell azonnal édesapámat riasztanom, hanem a biztosító a helyszínre küld szerelőt, vagy autómentőt, akár külföldön is. Eddig ilyen gondom nem volt, hisz mindig kéznél volt a férjem.
A kedves hang a vonal végén arra is felhívta a figyelmemet, hogy a kötelező biztosítást is intézhetem náluk ilyen egyszerűen, s mivel régóta balesetmentesen vezetek, azt is jelentős kedvezményekkel köthetem majd meg novemberben a Genertelnél, amikor egy hónapon át majd biztosítót válthatok.

Közben megérdeklődtem, hogyan lehetséges az, hogy a Genertelnél ennyire olcsók a díjak.
Állítólag azt a költséget adják vissza díjkedvezmény formájában nekünk, ügyfeleknek, amit a hagyományos biztosítók a személyes tanácsadói hálózat és irodák fenntartására fordítanak. Ezt már csak azért is remek ötletnek találom, mert így több pénzem marad a Kisfiamra.

Javaslom mindenkinek, ha valóban gyorsan, egyszerűen, ráadásul olcsón szeretne casco vagy kötelező biztosítást kötni, nézze meg az interneten a www.genertel.hu oldalt, vagy hívja a 06 40 30 40 50-es telefonszámot.

Németh Katalin
(30 éves, Kecskemétről)

Ajánlatunk: www.genertel.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top