Sztárok

Tom Cruise-nak mégis van humora

Az utóbbi időben még a hűséges rajongókban is kétségek támadhattak Tom Cruise-zal kapcsolatban. A színész sokkal inkább sznobságáról és komolyságáról tett tanúbizonyságot, mint vidámságáról.

Szinte felismerhetetlen Tom Cruise legújabb filmjében, amely nem is az ő filmje, mert csak egy villanásnyi epizódszerepet játszik benne, poénból.

A Trópusi vihar című akcióvígjátékban tűnik fel kopaszon és pocakosan, ami még soha nem fordult elő vele. Nocsak, mégis lenne humora?

A Trópusi vihar Ben Stiller remeklése. A produkció a háborús kalandfilmek paródiája, egyben kigúnyolja a beképzelt hollywoodi sztárokat. Egy amerikai stáb háborús filmet forgat a vietnami dzsungelben. Véletlenül drogcsempészek bandájába botlanak, akik azt hiszik róluk, hogy a kábítószer-ellenes ügynökség kommandósai. Kitör a valódi háború, de az amerikai filmesek meg vannak győződve arról, hogy valóságshow-t forgatnak velük, és minden mozdulatukat kamerák figyelik.

A film egyik nagy poénja, hogy Robert Downey Jr. fekete katonát játszik benne, mert a stáb későn veszi észre, hogy tévedtek a szereplőválogatáson, ezért inkább befestik a fehér bőrű színészt. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top