Aktuális

Építsd meg saját űrjárgányodat!

Játék, építés, fantázia, utazás és remek szórakozás: a LEGO-építőverseny várja a jelentkezőket és a leendő győztest, aki további három főt magával vihet LEGOLAND-be.

Űrjárgányépítő versenyt hirdetett a LEGO. A LEGO kocka ötvenedik születésnapja alkalmából szervezett nemzetközi versenyre augusztus 04-éig lehet benevezni a http://www.minimax.hu/lego.epitoverseny/ oldalon. A nyeremény: fantasztikus hétvége a dániai LEGOLAND-ben egy négyfős család számára.

A feladat: elképzelni, milyen lesz a jövő űrjárgánya, megépíteni LEGO kockából, lefotózkodni vele, és benevezni a versenyre. Regisztrálni a http://www.minimax.hu/lego.epitoverseny/ oldalon lehet 2008. augusztus 04-ig.

Fontos, hogy a képen jól látható legyen a gyermek és a LEGO-űrjárgánya is, tartsa például az alkotását a kezében. Az előválogatást és a végső nyertest kihirdető zsűri a LEGO Hungária képviseletében Gubás Tímea, valamint a Magyar LEGO Klub tagjai lesznek. A tizenöt legjobbnak ítélt űrjárgány közül 2008. szeptember 02-án sorsolják ki a győztest. A nevezés feltétele, hogy a pályázó fiatalabb legyen 18 évesnél, és az űrjárgány LEGO kockából épüljön meg.

A LEGO kocka ötvenedik születésnapja alkalmából szervezett LEGO-építőverseny győztese és a három kiválasztottja a dániai Billundba, a gigantikus LEGO kocka születésnapi partira utazhat.

„A nyertes sok új külföldi barátot is szerezhet, hiszen együtt ünnepelhet majd a többi ország legjobb építőivel. A világ számos országában egyszerre rendezzük meg ugyanis a LEGO-építőversenyt, és minden ország legjobb építője utat nyer Dániába – mondta el Gubás Tímea, a LEGO magyar, horvát és szlovén piacért felelős marketing- és PR-vezetője.

„A nyereményút 2008. október 10-től 12-ig tart, és a közös LEGO kocka építés mellett még sok más színes program várja a nyerteseket és szeretteiket. Részt vesznek többek között a »LEGO kocka túrán« is, azaz még a kulisszák mögé is bepillanthatnak” – tette hozzá a LEGO szakembere.

A repülőjegyet, a szállást és az ellátást a LEGO biztosítja. Ha a nyertes magyar állampolgár, vízumra nem lesz szüksége, csak érvényes útlevélre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top