nlc.hu
Aktuális
Épül a medencék városa

Épül a medencék városa

Érdekes látványban lesz részük azoknak, akik ellátogatnak a főváros közelében létre hozandó új lakónegyed a Budapest Gate építési területére, ahol társasházakat és egyedi luxus villákat is építenek. Itt minden lakáshoz lesz medence!

Valamennyi villa tulajdonosa saját kültéri és beltéri úszómedencével is rendelkezik majd. De azok sem maradnak szárazon, akik társasházba költöznek, hiszen a tervezők nekik is megteremtik majd a strandolási lehetőséget. A tervek szerint Bicske határában így közel 200 új medence épül majd, amelyek zöméből csodás panoráma tárul azok elé, akik az itt épülő golfpálya környékén vesznek lakást. Akinek mindez nem elég, az csobbanhat egyet majd az itt felépülő ötcsillagos szálloda és spa egyik medencéjében. Akik a természetesebb fürdőzési lehetőségeket keresik, azoknak is lesz majd lehetőségük fürödni. Az új lakónegyed parkjában több tó is található majd.

Sokan most azt gondolhatják, ilyen lakónegyedben lakni csak a gazdagok kiváltsága! Holott ez nem így van! Társasházi lakások már alig valamivel több mint 20 millió Ft-ért megvásárolhatók. Természetesen, ha valaki mélyebben nyúl a zsebébe, saját villát is vásárolhat itt magának.

200 millió Ft körül már olyan ingatlant vehetünk, amelynek medencéjéből talán egyszer végignézhetjük Tiger Woods golfjátékát is.

Már, ha egyszer ellátogat Magyarországra. Erre persze elég kevés az esély, de ha jön, akkor biztos ide jön, hiszen itt épül Magyarország egyetlen, világversenyek megrendezésére is alkalmas 18 lyukú golfpályája.

 www.budapestgate.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top