Aktuális

Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 27. számába! Gubás Gabi; Exkluzív sztárinterjú – Sigourney Weaver; Egészség – inni kell!; Szépség – 2 magas nő kismamáknak segít; Sérült gyermekek; Antal Imrére emlékezünk; First és Second(hand) ladyk…

Gubás Gabi
A vonzó színésznő arról beszél, megváltozott-e számára az élet értelme, mióta nemcsak szépségére és tehetségére, de férjére és kisbabájára is büszke lehet.

 

Exkluzív sztárinterjú
Sigourney Weaver legújabb filmjével kapcsolatban a béranyaságról beszélgetett Návai Anikóval.

 

Kell, nem kell, inni kell!
Tizenvalahány éve egy sivatagi kiránduláson hallottam először ezt az intelmet. Egészség rovatunkban arról írunk, miért is?

 

Sérült gyerekek
A picik akkor is gondoskodásra szorulnak, ha egészségesek. Még fontosabb az odafigyelés, ha valami bajuk van. A Korai Fejlesztő Központban megkapják ezt a figyelmet.

 

A 2 magas nő segít
Most két kedves, kisgyerekes színésznőnek, akik közül az egyikük címlapunkon szerepel (eláruljuk, a másik: Ónodi Eszter).

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával:
Nyári kínálat

Remélem, teljes erővel tombol a nyár megjelenésünk idején, és mindenki a vakációt élvezi, természetesen Nők Lapjával a kezében. Ezen a héten több anyagot szeretnék kiemelni, olyan nehéz a választás! Ajánlom figyelmükbe Hulej Emese humoros írását, amelyben a First és Second(hand) Ladyket veszi górcső alá, vagy Szegő András munkáját, ő Antal Imrére emlékezik. Koronczay Lilla egy Balin járt asszonyt mutat be, de persze, nem muszáj olyan messzire menni, hogy jól érezzük magunkat, én például a sokkal közelebbi Drezdát is nagyon élveztem.

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top