Aktuális

Doro HandleEasy készülék

Magyarországon egyedülálló mobiltelefonnal jelentkezett a Pannon: a kifejezetten az idősebb generáció igényeire kialakított Doro HandleEasy 326gsm segítségével ez a korosztály is részesülhet a gondtalan mobilhasználat nyújtotta előnyökből.

A Magyarországon kizárólag a Pannon kínálatában elérhető telefon elsősorban azokat célozza, akik számára nehezen kezelhetőek, rosszul láthatóak a ma az üzletekben kapható mobiltelefonok nyomógombjai és kijelzői. A készülék ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik szeretnék, hogy családjuk, barátaik könnyedén, bárhol és bármikor elérhessék őket, de erre eddig mobiltelefonon nem, vagy csak nehézkesen volt lehetőség. A készülék így tökéletes ajándék lehet a szülők, nagyszülők, idős rokonok számára is.

A Pannon vezérképviseletekben kapható Doro HandleEasy 326gsm nagy nyomógombjaival, a kijelzőn jól látható karaktereivel, valamint a kézre álló gyorshívó gombokkal azok számára készült, akik a lehető legkönnyebben kezelhető készülékkel szeretnének telefonálni. Rendkívül letisztult, áttekinthető menürendszere, valamint az olyan megoldások, mint például a nyomógombok háttérvilágítása vagy a nagy teljesítményű kihangosító, mind hozzájárulnak a kényelmes használathoz.

“A Pannon folyamatosan arra törekszik, hogy minél egyszerűbben használható szolgáltatásokat nyújtson, a Doro HandleEasy készülékkel pedig idősebb ügyfeleink is egyszerűbben telefonálhatnak majd” – mondta el Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. „A mobiltelefon egyre inkább előtérbe kerül, mint a családon, ismeretségi körön belüli kapcsolattartás eszköze. A most bemutatott készülék segítségével ez a korosztály is gond nélkül beléphet a mobilosok táborába.”– tette hozzá.

A készüléket a Pannon Budapesten az Astoriánál (Károly krt. 3/A.) és a Mammut bevásárlóközpontban (Lövőház utca 2.-6.), Budaörsön (Baross u. 165), Győrben (Kazinczy utca 5-7-9.), Debrecenben (Piac utca 1-3) és Pécsen (Széchenyi tér 8.) található bemutatótermei forgalmazzák.

Bővebb információ

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top