Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 29. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 29. számába! Epres Panni; Útitárs – Madeira; Riport a meleg párok titkos örökbefogadásairól; Hűsítő koktélok Tamástól; A Balatonról nosztalgiázik Vadas Zsuzsa; A lebukás lélektana…

Epres Panni
Manökennek mondja magát. Nem modell, manöken. Nekünk azt is elárulja, mi ennek az oka. Ilyen konzervatív-e az ország egyik legismertebb anyukája, vagy egészen más van a dolog mögött?

 

 

Nosztalgia
A Cseh–Bereményi-sláger után indultunk: „Ó, a Balaton, régi nyarakon!” Vadas Zsuzsa remekbe szabott múltidézéséből kiderül, a mai nagyik sem voltak mindig ilyen visszafogottak a szerelmes tóparti éjszakákon.

 

 

Riport
A meleg és leszbikus párok nem fogadhatnak örökbe gyereket. Ez a törvény. És mi a valóság? Miféle praktikákkal lesz két azonos nemű emberből (és egy harmadikból) egy család?

 

 

Útitárs
Madeira szubtrópusi szépség. Borai világhírűek, vendégszeretete legendás. Na és a szigeten született a nők körében is népszerű focista, Christiano Ronaldo…

 

Tamás
A héten hűsítő koktélokat kever. Tudtátok, hogy a limonádénak is vannak trükkjei? Nos, igen, megint a legegyszerűbb a legjobb.

 

 

A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával:
A lebukás lélektana

Egyszerű a leltár: egy férfin és egy nőn múlik, mi marad és mi múlik el a szerelemből, vágyból. Hogyan kezd az egykor égető érintés jegesedni, és lesz másé az igazi, az éteri kívánás. Szegő András azon gondolkodott el, hogy nem szántszándékkal bukik-e le a csalárd szerelmes? Nem akkor borul-e föl minden, mikor már az érzelmek nem bírnak magukkal? Talán azért árulkodnak a mozdulatok, mert mi magunk fecsegni akarunk. A csalárd szerelmes saját hűtlenségének fogja, és ki akar törni…

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top