Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 30. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 30. számába! Kovács Kata; Útitárs – Bükfürdő; Itt a grillpartik ideje!; Sztárvilág – Patrick Dempsey; Divat – Fehérbe öltöztünk; A hét témája: Hol ez a gyerek?!…

Kovács Kata
A Duna partján fotóztuk olimpiai bajnokunkat, aki külsejét tekintve akár modell is lehetne. Ő azonban 62 aranyérmével a kajakozás királynője. Szegő Andrásnak azt is elárulta: szeptemberben oltár elé áll szerelmével.

 

Útitárs
Koronczay Lilla
Bükfürdőn töltött három csodálatos napot, és természetesen a golfot is kipróbálta. Megtudta: hat kertész körömollóval nyírja a gyepet, hogy könnyebb legyen rajta a játék.

 

Divat
A kánikulában szerzett barnaságunk jól mutat a fehér ruhákban.

 

Sztárvilág
Ha ismeri és kedveli Patrick Dempsey-t, a Grace klinika sztárját – vagy ha még nem –, mindenképpen olvassa el sztárportrénkat!

 

Itt a grillpartik ideje!
Minden, ami a kerti főzőcskézéshez kell, remekbe sült receptekkel.

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával:
Hol ez a gyerek?!

Hol van már a régi felszabadító érzés: itt a nyár, a vidámság, a gondtalanság íze… Az, amikor a lurkót a felnőttek rábízhatták a nagyszülőkre, az iskolai táborokra, legrosszabb esetben az apa vagy az anya munkahelyén „dolgozott” – de legalábbis szem előtt volt. Aki manapság szülő, akinek a gyereke szünidejét tölti otthon, míg ő szinte végiggürizi a nyarat, minden bizonnyal ismeri azt a gyomorszorító kérdést: hol lehet ez a gyerek?! Nem veszi fel a telefont, nem jelentkezik, vajon hol, kivel lóg, milyen társaságba keveredett? Túlságosan megnyugtató tapasztalatokkal mi sem lettünk gazdagabbak, de talán ötletekkel, tanácsokkal szolgálhatunk a szülőknek…

 


Továbbá:
Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!


Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top