Aktuális

5 nagyon gáz plüssállat

A legnagyobb, lángoló nyári szerelmek idején is egyedül tengeted a napjaidat? Vagy épp szabadulni szeretnél egytől? Esetleg pont te vagy az, akit őrlángra tettek? A legfinomabb búfelejtő koktélodba is belefojtanád a turbékoló párokat? Rá sem bírsz nézni a cukimuki tárgyakra? Vannak játékgyártók, amelyek a külön a te kedvedre tettek.

Óriásmikrobák

Szalmonella, lábgomba, köhögés, torokfájás. Reméljük, nem jutnak kellemetlen nyár eleji emlékek az eszedbe. Már anyukánk is megmondta, hogy másnak rosszat kívánni nem szép dolog. A pillanatra megnyugtató elégtétel érdekében sokkoló szakítós ajándék lehet egy ilyen óriásvírus vagy baci a következő levélkével: „Egy kedves szifilisz, tőlem, Neked!”

 

Giantmicrobes – http://www.giantmicrobes.com/

 

Kibelezett plüssállatok

Ha legszívesebben kibeleznéd a néhány hete még szirupos szavak kíséretében kapott ajándék macit, nyuszit, akkor csak élethűen! A Road Kill dizájnerei fellázadtak a cuki játékok ellen, és kisebb baleset áldozataivá tették őket. Az eredmény meglehetősen morbidra sikeredett, de hatásos undorkeltő.

 

Road Kill – www.roadkilltoys.com

 

Plüsstrófeák

A hatvanas–hetvenes évek kispolgári lakásait ékesítő (?) őzbakagancsok mintájára készültek ezek a plüssállat trófeák. Szinte hiányérzetünk támad a nagy virágos tapéta és a kakukkos óra után. A honlapon mindegyik állat mellett olvasható a történetük is. Agancsos barátunk például a Plüssgyilkos-erdő egyik tölgyfája alatt olvasott, amikor bevégezte pályafutását. Egy ilyen ajándékkal humorérzék híján lévő ismerősödnél csak bakot lőhetsz.

 

Cherrybox – http://www.thecherrybox.com/html/plushkill.html

 

Üzenet a plüssben

Ha képtelen vagy elmondani, leírni, elfüstjelezni, elmorzézni, vagy a kommunikáció egyéb változatos formái közül választva közölni vele, amit szeretnél, akkor küldj neki plüsslényre hímzett üzenetet! A lények hasa kicsi, a feladat nem egyszerű: csak röviden és tömören!

 

Madame Rosie – www.etsy.com

 

Rovarundor megspékelésére

Az emberek meglepő módon tudnak rettegni a legártatlanabb dolgoktól is. Van olyan, akinél már a legártatlanabb ízeltlábú is kiveri a biztosítékot, és egy eltévedt muslica miatt is riasztja a katasztrófavédelmet. Nos, ha életed megrontója egy hasonlóan ideggyenge perszóna, akkor képzeld csak el, milyen reakciót válthat ki nála egy ilyen ajándék.

 

Squishyfish – www.etsy.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top