Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 32. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 32. számába! Borbás Marcsi; Fogorvosokról nosztalgiázunk; Útitárs – Rodosz; 248 év tapasztalat – 3 művész mesél nekünk; A hét témája – amikor először történt velem…

Borbás Marcsi
Vig György egy rejtvénnyel várja önöket a jövő hétre. Egy olyan nővel beszélgetett, aki szereti a jó bort, a szép lovakat, magabiztosan kezeli az íjat, nem ijed meg attól sem, ha szélirányba kell állítani a fővitorlát… Ki az? Bizonyára sejtik, hogy ezúttal nem egy Jókai-regényalakról esik szó.

 

Nők Lapja-rejtvényfüzet
Skandináv, sudoku, plusz egy vicc. Nem elég? Akkor adunk hozzá egy párkapcsolati útmutatót, nem csak rejtvényfejtőknek.

A régi fogorvosok…
Milyen volt, amikor a foghúzáshoz akkora eszközöket használtak, mint a lópatkoláshoz? És miből készült a világ első rágógumija? Bevezetünk a szájápolás történetébe.

 

Rodosz
A mítoszok szigete Anthony Quinnt is úgy megragadta egykor, hogy örökre maradni akart. Zorba, a görög (és Koronczay Lilla) egy földi paradicsomra akadtak.

 

248 év tapasztalat
Kép és Írás
sorozatunkban három művész mesél: Hubay Miklós, Makk Károly és Konrád György (képünkön). Sok erő és alkotásvágy. Meg együtt kis híján 250 év tapasztalat.

 

A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával:
Amikor először történt velem…

Életem első csókja hideg volt és ijesztő, mert én is hideg voltam és ijesztő, egy kiszámítottan akaratos, kívánós kamasz, úgyhogy az eredménytől annyira megijedtem, hogy levegővétel nélkül tekertem haza Újfaluból, remegett minden inam; nem igaz, hogy az én első csókom ilyen csupasz, húsos és dermedt, és mintha sejtettem volna azt is, hogy soha többet nem lesz már másmilyen első csókom, kicsit sírtam is. Az egészet pontosan csak később gondoltam át, akkorra meg rájöttem, hogy minden lánnyal van első csók. És hogy annyi minden történhet még először az életben. Hogy mik? A hét témájában mókás, szerelmes, édes történeteket hozunk.

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top