Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 33. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 33. számába! Zséda; Melléklet a legjobb Stahl-receptekkel; Divat – ha kislányunkkal vidékre utazunk…; Exkluzív interjú – Colin Firth; Nyaral a nagyi; A hét témája – igazi férfiak igazi női szerepben…

Zséda
Schäffer Erzsébet
egy délelőttöt töltött az énekesnővel, jóízű beszélgetésükből sok mindent megtudhatunk Zséda életéről, kisfiáról, férjéről és természetesen a dalokról.

Melléklet – Nők Lapja a legjobb Stahl-receptekkel
Keresd azokat a példányokat, amelyekben megtalálod mellékletünket!

 

Nyaral a nagyi
Vadas Zsuzsa
kolléganőnk Sárváron találkozott a vidám nagyikkal, akikhez olvasóink is csatlakozhatnak, ha megveszik jövő heti lapunkat.

 

Colin Firth
Mr. Darcyval
ezen a nyáron két filmben is találkozhatunk, ám nekünk a Mamma mia! a kedvencünk. És mint Návai Anikótól megtudtuk, neki is.

 

Divat
Összeállításunkban a vakáció utolsó napjaira adunk hasznos tippeket: mit vigyünk, ha kislányunkkal vidékre utazunk.

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával:
Igazi férfiak igazi női szerepben

Néhány hete a lapunkban jelent meg ez a kép. Simon István óvodapedagógus olyan gondoskodó szeretettel ölelte magához a kislányt, ahogy talán csak egy anya képes. Ez a fotó indította el bennünk a gondolatot, hogy olyan férfiakat keressünk, akik az általános megítélés szerint inkább nőknek való munkát végeznek, olyan hivatást választottak maguknak. Kollégáink találkoztak dúlával, lányait egyedül nevelő apával, takarítóférfival is. De hogy teljes legyen a kép, mert mégiscsak Nők Lapja vagyunk, a nő sem hiányoznak majd az összeállításból…

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top