Aktuális

Trióban a Toldi nővérek

Sergio Santos, az egyre népszerűbb énekes új dalt készít. Beyoncé egyik kevésbé ismert slágerét dolgozta fel a zenész, s hogy ezúttal ne egyedül álljon mikrofon elé, felkérte a Csillag születik című műsorban megismert Toldi lányokat a közreműködésre.

– Egy TV műsor felvételén láttam először énekelni Annát és Vikit – meséli Sergio. –Hirtelen szóhoz sem jutottam, annyira lenyűgözött a hangjuk. A forgatás után bemutatkoztunk egymásnak, és kávézni hívtam őket. Azonnal felvetettem a közös munka ötletét, és a lányok örömmel vállalták. Kiválasztottuk a dalt, és február hatodikán már megyünk is a stúdióba. A számot spanyolul énekeljük mindhárman. Tartottam a lányoknak egy kis korrepetálást, hogy tökéletes legyen a kiejtésük. Bízom benne, hogy a közönség szeretni fogja a triónkat, és élőben is bemutathatjuk a produkciót hamarosan.

 

 

Anna és Viki a tehetségkutató óta számtalan rendezvényre kapott már felkérést, és hangjukkal mindenhol elbűvölték a közönséget. Terveik között szerepel egy- egy lemez, és egy közös koncert is, Sergioval.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top