Aktuális

Nemzetközi modell akadémia Magyarországon

Ősztől nemzetközi modell munkákra felkészítő akadémia indul a CONNECT International Model Academy szervezésében Budapesten.

Az akadémia célkitűzése, hogy felfedezze és felkészítse azokat a tehetségeket Közép- és Kelet-Európában, akik megállják a helyüket a nemzetközi divatvilág porondján is, legyen szó akár divatbemutatóról, reklámfotózásról vagy akár katalógusfotózásról. Ezt szem előtt tartva az akadémia valamennyi órája angolul zajlik, a felkészítésben pedig nemzetközileg elismert előadók és oktatók segítenek: Ganna Smugilyova, Julia Frolova, Peter Szipal, David Finch, Krisztian Gergye, Máté Móricz.

Az akadémia az intenzív képzésére a limitált létszám miatt professzionális modell és fotós vezetésével előzetes felvételi beszélgetést tart. 

A CONNECT International Model Academy számos országban rendelkezik partnerrel, (Olaszország, Franciaország, Görögország, Japán, Kína, Spanyolország, Törökország, Oroszország), akik folyamatosan figyelemmel kísérik az akadémia növendékeinek felkészítését.

 

 

 

Bővebb információ:

Budapest Parlament Office Center
address // 1054 Budapest, Kálmán Imre str. 1
phone // + 36 20 447 5813
mail // info@connectacademy.eu

www.connectacademy.eu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top